M. Bartašiūnaitė apie į Seimą kandidatuojančius Lavrinovičius: „Juos „užtampys“ taip, kaip mane“

Intymių reikalų ekspertė Milda Bartašiūnaitė, išgirdusi, kad su verslininko Vladimiro Romanovo partija į Seimą bandys patekti ir žymūs krepšininkai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai, užjautė brolius dėl padidėjusio dėmesio. „Broliams reikės atlaikyti didžiulę dėmesio bangą. Juos žiniasklaida „užtampys“ taip, kaip mane. Aš buvau viena pirmųjų, kurie tai patyrė“, - nuogąstavo M. Bartašiūnaitė.

Milda vylėsi, kad broliai Lavrinovičiai dėl Seimo neaukos krepšinio, o žmonės yra pakankamai gudrūs ir už krepšininkus nebalsuos.<br>Asmeninis archyvas
Milda vylėsi, kad broliai Lavrinovičiai dėl Seimo neaukos krepšinio, o žmonės yra pakankamai gudrūs ir už krepšininkus nebalsuos.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-09-13 11:03, atnaujinta 2018-03-16 19:24

Pašalinta iš Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Milda Bartašiūnaitė šiais metais parlamentaro mandato nesieks. Kai moteris apkaltino švietimo ir mokslo ministrą Gintarą Steponavičių siuntus jai telefonu nepadorias trumpąsias žinutes, liberalai išmetė ją iš savo partijos.

Pati Milda nesupranta, kam partijos valdžiai reikėjo kelti tokį ažiotažą ir ją pašalinti iš sąrašo. M. Bartašiūnaitė ir pati būtų palikusi Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdį, mat ji nepritarė kai kurioms šios partijos politinėms idėjoms ir sprendimams.

Portalui lrytas.lt moteris sakė, kad artimiausiuose Seimo rinkimuose ji nedalyvaus, nors pasiūlymų prisijungti prie kai kurių politinių partijų Milda buvo gavusi. Didžiąją politiką intymių reikalų ekspertė palieka netolimai ateičiai. Iš pradžių Milda ketina darbuotis savivaldybėje ar seniūnijoje.

„Nusprendžiau pradėti nuo mažesnių dalykų. Iki didžiosios politikos scenos reikia užaugti. Po kiek laiko bandysiu rimčiau gilintis į politiką. Aš labai noriu į politiką, tačiau tam reikia pribręsti. Pirmiausia pradėsiu nuo savo kiemo reikalų, o paskui padėsiu ir kitiems žmonėms“, - kalbėjo M. Bartašiūnaitė.

Milda vylėsi, kad broliai Lavrinovičiai dėl Seimo neaukos krepšinio, o žmonės yra pakankamai gudrūs ir už krepšininkus nebalsuos.

„Tikiuosi, kad žmonės dar turi bent kiek košės galvoje. Pasijuoks iš šio reklaminio triuko ir tiek. Gal niekas labai nenukentės... Nežinau, kaip broliai per pertraukas tarp posėdžių Seime lakstytų į sporto aikštelę. Prisiminkime, kaip pramogų pasaulio buvo sunku atsisakyti Arūnui Valinskui, jo žmonai Ingai, Donaldai Meiželytei. Negi broliai realiai nori patekti į Seimą?“ - svarstė intymių reikalų ekspertė.

Paklausta, ar nusprendusi nežengti į didžiąją politikos sceną nežada pasirodyti žiūrovams kurioje nors televizijos laidoje, M. Bartašiūnaitė sakė, kad yra sulaukusi kelių laidų prodiuserių pasiūlymų, tačiau kol kas ji laidose lankysis kaip kviestinis svečias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.