G. Gurevičiūtė įsižeidė, kad į ją žiūrima kaip į neįgalią

„Vakar buvo beprotiškai sunku. Patyrėm didžiulį stresą. Manau, taip pasielgti tiesioginiam eteryje su žmogum visiškai neturinčiu sceninės patirties yra mažu mažiausiai žvėriška. Savyje turėjau atrasti labai daug stiprybės, kad ryžčiausi šokti“, - pirmadienio rytą socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė Gintarė Gurevičiūtė.

G. Gurevičiūtė su partneriu V. Mackoniu.<br>"Facebook.com"
G. Gurevičiūtė su partneriu V. Mackoniu.<br>"Facebook.com"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 2:04 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:04 PM

Moterį tiesioginio eterio metu įžeidė projekto komisijos narys Nerijus Juška, pakeitęs vienam vakarui Editą Daniūtę. N. Juška garsiai pareiškė, kad neskirs Gintarei ir jos partneriui Vytautui Mackoniui balų dėl Gintarės kojos traumos. Anot N. Juškos, G. Gurevičiūtė neturėtų šokti, nes tai gali pakenkti jos kadaise traumuotai kojai. Primarijus netgi užsiminė apie invalido vežimėlio grėsmę, jei Gintarė ir toliau šoks.

Taip N. Juška pasielgė išgirdęs gydytojų nuomonę. Medicinos diagnostikos ir gydymo centro gydytojas prieš pusantrų metų traumą avarijoje patyrusiai Gintarei atvirai pasakė – dalyvaudama šokių projekte moteris gali nepataisomai pakenkti savo sveikatai. Gintarė neteko žado, bet nepasidavė komisijos spaudimui ir vis dėlto išėjo į šokių aikštelę. Vieną balą vietoj N. Juškos skyrė Vytenis Pauliukaitis, kitą – studijos žiūrovai.

„Labiausiai gaila laiko ir prakaito, išlieto repeticijų metu, nes dirbom tikrai daug ir tikiu, kad, jei ne visas šitas šou, balai būtų dar aukštesni. Man nereikia pasigailėjimo, ne to čia atėjau. Nesu tas personažas, kokį prodiuseriai bando pateikti. Esu sveika ir aš galiu šokti! Maža to, esu įsitikinus, kad man nereikia tų dramų ir intrigų. Esu perfekcionistė. Jei kažką darau, tai tik taip kaip galiu geriausiai. Į projektą atėjau publikos simpatijų pelnyti darbu ir gerais rezultatais, o ne dramom ir ašarom. O taip, vakar galėjau parodyt silpnumą, apsiverkti ir neabejoju, kad žiūrovų balsų lentelėje būtume kaip mat išsiveržę į pirmąją vietą. Publikai reikia kraujo, bet aš mieliau pasiūlysiu prakaitą. Tuo tarpu Nerijuj galiu tik padėkoti už šią „dovanėlę“, nes kaip sakoma, kas mūsų neužmuša - padaro stipresniais. Po tokio streso, kokį išgyvenau vakar, visos ateinančios transliacijos bus tik lengvesnės“, - „Facebook“ dėstė G. Gurevičiūtė.

Galutinėje žiūrovų ir komisijos lentelėje G. Gurevičiūtė ir V. Mackonis liko ketvirti.

Lrytas.lt primena, kad kojos traumą G. Gurevičiūtė patyrė su mylimuoju Linu Karaliumi važiuodama motoroleriu. Prieš pusantrų metų Vietname pora pateko į avariją. Gintarė susižalojo dešinę koją. Atvirų lūžių metu merginai buvo nutrauktos Achilo sausgyslės ir traumuota pėda. Tuomet niekas nesiryžo prognozuoti, per kiek laiko Gintarė pasveiks ir ar iš viso vaikščios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.