I. Stasiulevičiūtės ketverių metų metamorfozės

Antradienio vakarą, dalyvaudama parodomojoje treniruotėje su TRX diržais, grupės „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė pasirodė su nauja šukuosena. Šiuo metu dainininkės kaktą dengia trumpi kirpčiukai. Per savo karjerą I. Stasiulevičiūtė ne kartą yra keitusi šukuoseną. Lrytas.lt pabandė apžvelgti Ievos metamorfozes.

2010 metų Kalėdinio koncerto filmavime I. Stasiulevičiūtė buvo tamsiais garbanotais plaukais.<br>R. Neverbickas
2010 metų Kalėdinio koncerto filmavime I. Stasiulevičiūtė buvo tamsiais garbanotais plaukais.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2012, 6:16 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:33 PM

2008 metais „Šapro šou“ I. Stasiulevičiūtė pasirodė būdama šviesiaplauke. Štai po metų būsima „Yvos“ narė apsilankė šios grupės koncerte pakeitusi plaukų spalvą. Jau rudaplaukė I. Stasiulevičiūtė buvo apsikirpusi „kare“ stiliumi, jos kaktą dengė kirpčiai.

Vėliau moteris nusprendė dar kartą pakeisti šukuoseną. 2010 metų pradžioje I. Stasiulevičiūtė buvo apsikirpusi tuo pačiu „kare“ stiliumi, tačiau jau nebebuvo kirpčiukų. Tų pačių metų Kalėdinio koncerto filmavime Ieva pasirodė vėl su kitokia šukuoseną. Šį sykį dainininkė buvo garbanotais plaukais.

Jau keletą metų visame pasaulyje populiarus „kare“ kirpimas ilgai tiko ir patiko ir I. Stasiulevičiūtei. Augintis plaukus dainininkė pradėjo tik praėjusių metų vasarą. Tuomet pastebimai patamsėjo moters plaukų spalva.

Iki šiol I. Stasiulevičiūtė nešiojo paprastą ilgų plaukų šukuoseną. Visgi dainininkė panoro pasikeisti dar kartą. Pirmadienį stilistas Kęstutis Rimdžius jai nukirpo kirpčius.

Lrytas.lt kviečia savo skaitytojus įvertinti I. Stasiulevičiūtės pokyčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.