Dar neišsiskyrusi A. Valentaitė išsiilgo meilės ir dairosi naujo vyro

Manekenė Asta Valentaitė (31 m.) – vis dar verslininko Laimučio Pinkevičiaus žmona. Pora apie skyrybas pranešė prieš trejus metus, bet pasirašyti skyrybų dokumentus ir užtrenkti duris nepavykusiai santuokai atsiranda kliūčių. „Lietuvos ryto” televizijos laidai „Gyvenimo būdas” Asta prisipažino – ji norėtų šalia savęs matyti naują mylimąjį.

Aplinkiniai pastebėjo, kad Asta pražydo, džiaugiasi nauja veikla, akys vėl švyti – kitaip nei per vedybinį gyvenimą, netrukusį nė metų.<br>G. Žilinskas
Aplinkiniai pastebėjo, kad Asta pražydo, džiaugiasi nauja veikla, akys vėl švyti – kitaip nei per vedybinį gyvenimą, netrukusį nė metų.<br>G. Žilinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Edita Katauskienė ("Gyvenimo būdas")

Oct 7, 2012, 11:02 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:26 AM

Modelis ir stilistė – taip dabar prisistato A. Valentaitė, praeityje vadinta tiesiog verslininko žmona, o vėliau ir verslininke. Moteris dabar ruošia mados fotosesijas, o tarptautiniame konkurse „Martini Royal Casting” sėkmingai kopia finalo link.

Aplinkiniai pastebėjo, kad Asta pražydo, džiaugiasi nauja veikla, akys vėl švyti – kitaip nei per vedybinį gyvenimą, netrukusį nė metų.

Aukštuomenės vakarėliuose, kuriuose modelis yra dažna viešnia, pradėta šnibždėtis, kad ji jau kurį laiką turi naują širdies draugą – garsų užsienietį.

„Neneigsiu, tikrai sulaukiu daug dėmesio, bet nežinau, ar esu tokia išranki, ar nieko įdomaus nepastebėjau, bet to vienintelio šalia nėra”, – išsisukinėjo simpatiška moteris.

Jei ji iš tiesų įsimylėtų, labiausiai dėl to išgyventų vienas geriausių jos bičiulių stilistas Mantas Petruškevičius. Jis dievina bendravimą su Asta už tai, kad gali nuoširdžiai išsikalbėti.

Per tuos pašnekesius M. Petruškevičius sužinojo, kaip stipriai draugė išgyveno dėl skyrybų.

Jis neneigia, kad A. Valentaitė dar pabendrauja su L. Pinkevičiumi, bet kiek artimai, žino tiktai jie patys.

Prieš ketverius metus modelio ir buvusio statybų magnato sutuoktuvės vadintos amžiaus vestuvėmis.

Lentvario bažnyčioje vykusioje ceremonijoje A. Valentaitė vilkėjo pribloškiamą dizainerio Juozo Statkevičiaus sukurtą suknelę, o pasveikinti tuo metu bene garsiausios milijonierių poros susirinko kone visa aukštuomenės grietinėlė ir pramogų verslo atstovai.

Tačiau dar prieš vestuves pasklidusios spėlionės, kad ši santuoka ilgai netruks, pasitvirtino. Po aštuonerių metų draugystės susituokusi pora vos po pusmečio pasuko skirtingais keliais.

L. Pinkevičius tada pareiškė, kad myli Astą, tačiau nesitikėjo, jog po vestuvių mylimoji taip stipriai pasikeis.

Laidos „Gyvenimo būdas” paklausta, kas būtent tada pasikeitė, A. Valentaitė atsakė: „Visko yra buvę ir prieš vestuves, ir po jų.

Tiesiog kažkas įvyksta, priimi tam tikrus sprendimus, paskui galbūt gailiesi. Bet tada man atrodė, kad viskas, ką dariau, yra teisinga.”

Prasidėjus skyrybų procesui internete pasirodė informacijos, kad savo žmonai, tuometei mados namų „Fashion Gates” valdybos pirmininkei, L. Pinkevičius povedybine sutartimi įsipareigojo nupirkti ne mažesnį nei 200 kvadratinių metrų kotedžą arba butą, kurio vertė ne mažesnė nei 1 milijonas 500 tūkstančių litų.

Toks namas A. Valentaitei turėtų atitekti ne vėliau kaip praėjus 3 metams po skyrybų, tačiau skyrybų dokumentai dar nepasirašyti.

O Asta neslepia pasiilgusi meilės ir vyriškos šilumos.

Laidos „Gyvenimo būdas” žurnalistė A. Valentaitei priminė, jog astrologai jai patarė mylimojo ieškoti užsienyje.

„Jis gali būti užsienietis, gali būti ir iš Lietuvos, nenusistatau iš anksto. Bet jeigu naujas draugas būtų iš svečios šalies, paskui mylimąjį išvykčiau gyventi į užsienį”, – svajojo A. Valentaitė.

Visą pokalbį su naujos meilės ieškančia A. Valentaite žiūrėkite pirmadienį 18 val. 45 min. „Lietuvos ryto” televizijos laidoje „Gyvenimo būdas”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.