Kitas S. Urbonavičiaus-Samo veidas: pokštininkas virsta šeimos tėvu

Grupės „Bix” lyderį, televizijos laidų ir projektų prodiuserį Saulių Urbonavičių-Samą (49 m.) žiūrovai įpratę matyti pokštaujantį. Tačiau namie jis tampa rimtuoliu, mat pokštams nebeturi jėgų. „Aš kaip batsiuvys be batų, tokia pramogų pasaulio atstovų šeimų dalia”, – atsiduso trijų vaikų tėvas.

Saulius Urbonavičius-Samas (priekyje) pokštauti žada ir per jubiliejinį „Bix” koncertą – scenoje pasirodys ne tik su grupės nariais (iš kairės)Tadu Žukausku, Gintautu Gascevičiumi, Aurimu Povilaičiu, bet ir su kiaulės personažu.<br>PIX studija
Saulius Urbonavičius-Samas (priekyje) pokštauti žada ir per jubiliejinį „Bix” koncertą – scenoje pasirodys ne tik su grupės nariais (iš kairės)Tadu Žukausku, Gintautu Gascevičiumi, Aurimu Povilaičiu, bet ir su kiaulės personažu.<br>PIX studija
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė („Stilius")

Nov 28, 2012, 2:34 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:17 AM

Nors su vaikais pokštauti jėgų Sauliui nebelieka, jis stengiasi rasti jiems laiko ir sumano pramogų.

Mažoji Elena (3 m.) pamėgo spektaklius, tad mielai su tėvu keliauja savaitgaliais į teatrą. Sūnus Pijus (19 m.) jau savarankiškas, bet džiaugiasi tėvo pakviestas papietauti.

Vyriausia S. Urbonavičiaus duktė Milda (25 m.) gyvena Londone, kur dirba vienoje logistikos įmonėje. Neseniai tėvas ją aplankė ir abu puikiai pasilinksmino, lankėsi keliuose koncertuose.

Žinomo muzikanto gyvenime buvo periodų, kai jis negalėjo skirti laiko savo vaikams. Bet metams bėgant išmoko mėgautis brangiomis akimirkomis.

„Užsisukus veikloje anksčiau ar vėliau aplanko mintys: o kas iš to, kokia tokio arimo prasmė? Laikas greitai bėga, o aš praleidau nemažai svarbių dalykų, ypač iš savo vyresniųjų vaikų gyvenimo”, – pripažįsta pašnekovas.

Vis dėlto muzikantas nepraranda gyvenimo džiaugsmo – jam patinka pasijuokti iš savęs ir reiškinių, kurie nepatinka. Tik plaukų baltai nebesidažo kaip anksčiau.

„Peroksidas linksmina. Atsikeldavau rytą, pažvelgdavau į veidrodį – ir pakildavo nuotaika. Tačiau stiliaus žaidimams reikia laiko, o jis šiuo metu man – prabanga”, – patikino S.Urbonavičius, per Vilniuje vyksiantį legendinės grupės 25 metų gyvavimo koncertą į sceną kopsiantis su tokiais apdarais, kad jie nevaržytų kūno ir dvasios.

Į koncertą palaikyti tėvo ir pamatyti šėlionių scenoje ateis ir jo vaikai.

„Vaikai privalo dalyvauti mano koncerte!” – neabejojo Saulius.

Mažoji Elena, vos išgirdusi muziką, visuomet pradeda šokti ir dainuoti.

Kartu su „Bix” scenoje bus ir kiaulės personažas – jai sukūrę kultinę dainą „Kiaulė” muzikantai kels vestuves. Kiaulė – vartotojiškos kultūros simbolis. O Samas ne tik scenoje, bet ir gyvenime stengiasi nepasiduoti vartotojiškumui.

„Stengiuosi atsikratyti ir atsisakyti visko, kas man nereikalinga. Neimu parduotuvėje maišelio, jei jo žūtbūt nereikia, rūšiuoju šiukšles – juk viskas prasideda nuo smulkmenų. Tik štai automobilio reikėtų atsisakyti, bet kol kas dėl pašėlusio tempo negaliu sau to leisti”, – sakė muzikantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.