M. Jampolskis viešai demonstravo savo vyriškumą ir papasakojo apie bučiavimosi techniką su kolege A. Šataite

Pirmadienio vakarą TV3 televizijos studijoje buvo filmuojama šv. Valentino dienai skirta laida, kurioje geriausiems serialo „Moterys meluoja geriau“ aktoriams buvo įteikti simboliniai apdovanojimai. Dėl „Mylimiausia poros“ vardo kovojantys tipinį „naująjį lietuvį“ seriale įkūnijantis Donatas (akt. Marius Jampolskis) ir jo žmona Ugnė (akt. Agnė Šataitė) scenoje pateikė staigmenų.

M. Jampolskis viešai papasakojo apie jo ir kolegės A. Šataitės bučiavimosi techniką.<br>D. Umbrasas
M. Jampolskis viešai papasakojo apie jo ir kolegės A. Šataitės bučiavimosi techniką.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2013-01-28 19:48, atnaujinta 2018-03-13 02:27

Vakaro vedėjas, etiketo žinovas Giedrius Drukteinis užsiminė, kad daugelis moterų, paprašytos apibūdinti idealų partnerį, nepamiršta paminėti dailios jo išvaizdos – aukšto ūgio, plačių pečių, hipnotizuojančio žvilgsnio ir plačios kerinčios šypsenos. Pasak jo, M. Jampolskis iš pirmo žvilgsnio, rodos, nėra tas, dėl kurio moterys eitų iš proto. Tačiau pastaruoju metu vis dažniau ne tik teatro, bet ir televizijos eteryje šmėžuojančiam aktoriui po truputį vis dažniau užklijuojama svajonių jaunikio etiketė.

„Agne, jums ne kartą teko bučiuotis su Mariumi. Pasakykite atvirai, ar jis gerai bučiuojasi?“, – žodžių į vatą nevyniojo G. Drukteinis. Nė kiek nesuglumusi A. Šataitė pagyrė aistringus M. Jampolskio bučinius ir patikino, kad filmuotis su juo – vienas malonumas.

Tuo tarpu paprašytas kaip vyras vyro atsakyti, kaip bučiuojasi A. Šataitė, M. Jampolskis nusprendė detaliai apibūdinti kiekvieną žingsnį, kaip jis apžioja Agnės lūpas ir kiša liežuvį jai į burną. „Mes pavalgome vienas kito seilių ir vienas kito lūpų, – šmaikščiai šypsodamasis kalbėjo jis. – Aš techniškai gerai bučiuojuosi tik ekrane.“

Šiai M. Jampolskio minčiai pritarė ir A. Šataitė, tačiau paklausta, kurį iš serialo aktorių vis dėlto pasirinktų savo partnerį. „Jis – pats geriausias“, – šyptelėjo aktorė.

Tuomet G. Drukteinis nusprendė pasikviesti ir kitą vakaro vedėją Joną Nainį-Jovani ir pasiūlė jiems draugiškai „pasimatuoti“.

Pasak jo, vyriškumą puikiai atskleidžia tokie ženklai: už delną ilgesnis vidurinysis rankos pirštas, ne siauresnis nei 5 centimetrų smakras bei apatinių galvos plaukų nesuaugimas su nugaros plaukais. Neva nei vieno iš šių, ypač tarp Holivudo aktorių populiarių, požymių, M. Jampolskis neturi. Tačiau nepaisant to, aktorių vis tiek mėgsta daugelis Lietuvos moterų ir merginų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.