Grupės „Empti“ vokalistė G. Kilčiauskienė – it du vandens lašai panaši į aktorę T. Swinton

„Taip taip, vieną dieną mane tapatina su grupės „Roxette“ vokaliste Marie Fredriksson, kitą – su atlikėja Annie Lennox, o trečią - su aktore Tilda Swinton“, – linksmai atsidususi užsiminė grupės „Empti“ vokalistė Giedrė Kilčiauskienė paklausta, ar netenka sulaukti klausimo, jog ji – it du vandens lašai panaši į vieną iš žinomų pramogų pasaulio atstovių. Tokių pastabų atlikėja sulaukia nebe pirmą kartą. Esą panašumus nuolat įžvelgia ne tik jos gerbėjai, bet ir šeimos nariai.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Mar 8, 2013, 4:51 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:09 AM

„Turiu ir daugiau „antrininkių“, – juokėsi ji. – Štai, mama neseniai paklausė, ar nemanau, jog mudvi su Birute Lavickiene (buvusia laidos „Švaros misija“ vedėja. – Red.) panašios it seserys. Tuomet tiesiog nusijuokiau, tačiau vėliau pastebėjau, kad tikrai turime bendrų bruožų.“

Ta proga moterys visai neseniai nusprendė įsiamžinti specialioje fotosesijoje. G. Kilčiauskienė, B. Lavickienė ir choreografė Ieva Norkūnienė apsirengė šviesiais drabužiais, trumpų plaukų šukuosenas pašviesino šviesiais dažais. Iš pirmo žvilgsnio žiūrint – visos trys moterys beveik nesiskyrė viena nuo kitos. Jų įvaizdžiu rūpinosi televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė ir plaukų meistrė Rūta Morozovienė. „Viena kitai atrodėme panašios, todėl pagalvojome, kodėl nenusifotografavus kartu?“ – fotosesiją prisiminė G. Kilčiauskienė.

Nors G. Kilčiauskienė teigė besižavinti tiek M. Fredriksson, tiek A. Lennox, tiek T. Swinton, tačiau tokio panašumo per daug nesureikšminanti. „Nors nesu didelė nė vienos iš jų gerbėja, mažai jomis domiuosi, tačiau visos jos man atrodo labai stiprios asmenybės. Jeigu kam nors atrodau panaši į bent vieną iš šių moterų – dėl to man visai ne gėda“, – juokėsi ji.

Paklausta, ar gatvėje jos su niekuo nesupainioja, G. Kilčiauskienė kiek pagalvojusi atsakė: „Na... ne. Kai nusišypsau, visi panašumai dingsta.“

Dainininkė tikino, kad niekuomet nesistengė kažko kopijuoti ar dirbtinai susitapatinti su tam tikrais ryškiais ir visuomenėje plačiai žinomais veidais. Ji turi savo stilių, o ir apskritai labiau galvoja apie save nei apie kitus. Tuo tarpu ji pati labiausiai žavisi ne trumpaplaukėmis šviesios odos moterimis, jai labiausiai patinka juodaodės, ypač amerikiečių dainininkės Chaka Khan, Jill Sscott ir Erykah Badu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Taking Regional Leadership in Green Finance