Egzotiškų bruožų modelis iš Lietuvos nesigėdija pozuoti apsinuoginęs

Tie, kurie dvidešimtmečiam modeliui Tuen Simonui Pham išdrįstų pasakyti, kad jo profesija - nevyriška, vaikinas atkirstų: „Jeigu jums labiau patinka už tūkstantį litų per mėnesį kasti griovus, prašom!“ Lietuvių ir vietnamiečių kraujo turintis Simonas iš Grigiškių dėl modelio karjeros sustabdė teisės studijas universitete ir ilgiems mėnesiams paliko Lietuvą.

Modelis atviras – savo išvaizda jis patenkintas. Nėra nė menkiausios kūno vietos, kurią jis norėtų padailinti. Galbūt todėl pozuoti apsinuoginus jam lygiai toks pats jausmas, kaip ir su drabužiais. „Žinoma, jeigu fotosesiją stebėtų labai daug moterų, tuomet gal ir susigėsčiau, - nusijuokė Simonas.<br>Asmeninis archyvas
Modelis atviras – savo išvaizda jis patenkintas. Nėra nė menkiausios kūno vietos, kurią jis norėtų padailinti. Galbūt todėl pozuoti apsinuoginus jam lygiai toks pats jausmas, kaip ir su drabužiais. „Žinoma, jeigu fotosesiją stebėtų labai daug moterų, tuomet gal ir susigėsčiau, - nusijuokė Simonas.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 16, 2013, 12:01 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:01 PM

Dabar vaikinas - gimtojoje šalyje retas svečias. Praėjusių metų vasarą pusei metų pirmą kartą išskridęs į Niujorką T. S. Pham jo gal ir neužkariavo, bet sužavėjo tai tikrai.

Modelių agentūros „Modilinos“ atradimas šiuo metu dirba su žymiausiomis Milano, Londono ir Niujorko modelių agentūromis. Vaikinas per mažiau nei metus spėjo apkeliauti beveik visą Europą, kelionių maršrutas nusidriekė ir iki tolimiausių bei egzotiškiausių kraštų.

„Visai neseniai grįžau iš Havajų. Viešėjau ten keturias dienas, iš jų dvi dirbau. Ir tai tik po kelias valandas per dieną. Likusį laiką dairiausi po salą“, - portalui lrytas.lt sakė Simonas. Prieš kelis mėnesius grigiškietis dienas leido Ekvadore, Meksikoje, Kanadoje ir Italijoje.

T. S. Pham tėtis - iš Vietnamo, mama – lietuvė. Nepaisant to, Simonas save laiko tikru lietuviu. Visa jų šeima ir jaunesnė sesuo Viktorija gyvena Grigiškėse. Ten baigęs mokyklą jis įstojo į Mykolo Romerio universitetą teisės ir valdymo studijas. Metus pasimokęs universitete gavo pasiūlymą išvykti padirbėti į Niujorką. Vos tik atvykęs į Jungtines Amerikos Valstijas sulaukė nemažai fotografų ir įvairių garsių prekių ženklų atstovų dėmesio.

Lietuviui jau teko pristatyti „Kenzo“ ir „Jeremy Scott“ kolekcijas madų savaitėse. Jis reklamavo tokius prekės ženklus, kaip „Club Monaco“, „Duckie Brown“, „Timberland“. Puošė žurnalų IMMO ir „Menswear“ viršelius. Jo nuotraukas galima išvysti žurnalų „Vogue“, GQ, „Bullet“ puslapiuose.

Simonas patikino, kad bene labiausiai jam patinka pozuoti fotografams. Per fotosesijas, kuriose dalyvauja profesionalai, daug išmokstama. Fotografai paaiškina, kodėl reikalinga būtent tokia poza, o ne kita, parodo, kaip kūnu perteikti emocijas. Dvidešimtmetis pagyrų sulaukia dėl savo išskirtinių veido bruožų – skruostikaulių, strazdanų ir išpuoselėto kūno.

„Prisipažinsiu, teko numesti keletą kilogramų. Amerikiečiams pasirodžiau per daug sportiškas, todėl treniruoklių salėje kilnojau lengvesnius svorius, bėgiojau. Kitaip negu modeliams merginoms, saldumynų atsisakyti man nereikėjo“, - nusišypsojo T. S. Pham.

Modelis atviras – savo išvaizda jis patenkintas. Nėra nė menkiausios kūno vietos, kurią jis norėtų padailinti. Galbūt todėl pozuoti apsinuoginus jam lygiai toks pats jausmas, kaip ir su drabužiais.

„Žinoma, jeigu fotosesiją stebėtų labai daug moterų, tuomet gal ir susigėsčiau (nusijuokė). Stengiuosi prisižiūrėti, noriu atrodyti gerai. Tik neklauskite, ar sau esu gražus, to reiktų teirautis kitų. Esu įsitikinęs, kad savimi pasitikėti būtina. Tik taip gyvenime pasieksi užsibrėžtų tikslų“, - kalbėjo vaikinas.

Simonui išvykus iš Lietuvos, jo čia ilgisi ne tik šeima ir geriausi bičiuliai. Egzotiškos išvaizdos vaikino laukia ir jo širdies draugė, aštuoniolikmetė Ieva.

Dvyliktoje klasėje besimokanti vilnietė nepavyduliauja, kad jos mylimasis ilgus mėnesius praleidžia ne su ja. Pykčių nekyla net ir tuomet, kai Simonas jai pasakoja apie linksmus vakarėlius ilgakojų gražuolių apsuptyje: „Nors Ieva keleriais metais už mane jaunesnė, ji labai protinga ir subrendusi. Niekada man nepriekaištauja, kai turiu ilgesniam laikui išvažiuoti dirbti. Prieš tai buvusi draugystė buvo visai kitokia – nuolat pykdavomės, trūko pasitikėjimo.“

Simonas sakė, kad merginos manekenės nenorėtų turėti. Vaikinas svarstė, kad daug į skirtingas pasaulio puses keliaujanti pora vargiai galėtų puoselėti gražią draugystę. O ir kai kurių manekenių gyvenimo būdas jam nėra priimtinas. Simonui ne kartą teko matyti, kaip merginos vakarėliuose vartoja kokainą arba po gardžios vakarienės pusvalandžiui užsidaro tualete ir vemia, mat bulimija kankina ne vieną manekenę.

„Asmeniškai man labiau patinka moteriškų formų merginos. Komercinių modelių figūros išties puikios, tačiau iš podiumu žingsniuojančių manekenių belikę tik kaulai ir oda“, - nusišypsojo modeliu dirbantis grigiškietis.

Vis dėlto milijonieriams vyrams turėti savo draugijoje liesą modelį – prestižas. Simonas patikino, kad manekenėms kur kas lengviau susirasti turtingą verslininką negu eilinėms merginoms. Ir jį patį atostogas kartu praleisti kvietė už jį gerokai vyresnė moteris. „Ne man tokie dalykai. Labai žema būtų šitaip elgtis. Kaip bebūtų keista, manekenės kuriam laikui susigundo pasiturinčių ir gerokai vyresnių vyrų draugija, o grįžusios į kasdienybę mielai laiką leidžia ne su seniais“, - nusijuokė Simonas.

Už modeliavimą gautais pinigais vaikinas patenkintas. Kaip jis pats sako, ne kiekvienas jo amžiaus lietuvis už kelias valandas darbo gauna po kelis tūkstančius JAV dolerių. Todėl jis visai nepyksta ant tų, kurie jo darbą vadina nerimtu ir visiškai nevyrišku: „Aš turiu galimybę šitaip užsidirbti pinigų ir ja naudojuosi. Žinoma, mokslus reikia pabaigti, tai ateityje ir ketinu padaryti. Kitaip nei merginoms, amžius vyrams modeliams – tik pliusas. Subrendusios išvaizdos vyrai turi didesnę paklausą nei jauni.“

Uždirbtų pinigų Simonas nešvaisto. „Neišlaidauju, esu taupus iš prigimties“, - nusišypsojo. Tiesa, grįždamas į Lietuvą šeimai ir merginai dovanų visada parveža.

Simono draugai sako, kad pabuvojęs JAV jų bičiulis tapo panašus į amerikiečius. Vaikinas pats prisipažįsta, kad pamatęs pasaulio laisviau bendrauja su aplinkiniais, geba labiau atsipalaiduoti. Kažkiek pasikeitė ir jo apsirengimo stilius.

„Būna, kad manęs beveik nepažįstantys žmonės sako, kad sėkmingai pradėjęs dirbti pasipūčiau. Tačiau tai netiesa, o tą puikiai mato mano artimieji ir draugai“, - sakė vaikinas, po kelių dienų vėl keliems mėnesiams išvyksiantis į Niujorką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.