V. Poderytė neatsispyrė deimantų spindesiui

Deimantų grožiui ir traukai negali atsispirti ne tik moterys, bet ir vyrai. Antradienio vakarą į sostinėje atidarytą saloną „Pietų Afrikos deimantai“ susirinko pramogų pasaulio garsenybės.

Modelis ir filologė Vaida Poderytė.<br>J.Stacevičius
Modelis ir filologė Vaida Poderytė.<br>J.Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 20, 2013, 3:52 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:32 PM

„Parodykite žmogų, kuris nemėgtų deimantų? Visi jiems patinka“, - tikino vienas svečių, bendrovės „Stikliai“ bendraturtis Aleksandras Ciupijus.

A. Ciupijus džiaugėsi, kad viešbučio ir restorano „Stikliai“ kaimynais tapo deimantų salonas: „Smagu, kad Gaono gatvėje atsigauna verslas, vadinasi, ekonominė krizė baigėsi. Netrukus šioje gatvėje įsikurs ir naujas drabužių salonas“.

Deimantų salono atidarymo šventėje dalyvavusi televizijos prodiuserio Rolando Skaisgirio sužadėtinė, modelis ir Vilniaus universiteto Filologijos fakulteto studentė Vaida Poderytė smalsiai apžiūrinėjo naujas šių brangakmenių kolekcijas.

„Galbūt moters, seginčios auskarus su deimantais, niekas nepastebės, nes nesupras ar jos ausyse žiba brangakmeniai, ar cirkonio akmenukai, tačiau ji pati jausis nepalyginamai labiau savimi pasitikinti“, - neabejojo V. Poderytė, kurios ranką puošia sužadėtuvių žiedas su deimantais.

Susirinkusius svečius maloniai pasitiko salono savininkai Jovita Pollock ir Gary Leonas Pollockas. Šeimininkai renginio atidarymo proga pakvietė kelis triukus parodyti žinomą iliuzionistą Mantą Wizard.

„Įvyko stebuklas dėl to, kad į deimantų saloną savininkai pasiryžo įsileisti iliuzionistą“, - turėdamas galvoje, kad jie nebijo, jog renginio vedėjas gali pradanginti brangius papuošalus, kvatodamas savo pasirodymą pradėjo Mantas Wizard.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.