Garsenybės jau pasirūpino šiltojo sezono drabužiais

Nors už lango oras visai neprimena pavasario – pats metas pasirūpinti šiltojo sezono apdarais. Būtent taip nusprendė pramogų pasaulio žvaigždės. Klausydamiesi atlikėjos Justės Arlauskaitės-Jazzu atliekamos muzikos dizaineriai, stilistai ir verslininkai trečiadienio vakarą nusprendė atsinaujinti savo drabužių spintą.

Iš kairės: J. Sadauskienė, A. Latvytė, M. Petruškevičius, L. Salasevičius ir L. Vagonė.<br>M. Astrauskas
Iš kairės: J. Sadauskienė, A. Latvytė, M. Petruškevičius, L. Salasevičius ir L. Vagonė.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-03-21 13:16, atnaujinta 2018-03-09 14:17

Šventiniame parduotuvės „Peek&Cloppenburg“ renginyje sutikta dainininkė Urtė Šilagalytė portalui lrytas.lt sakė, kad pavasario ir vasaros sezono drabužiais ji jau pasirūpino.

„Tiesa, jie vis dar guli pirkinių maišuose, palauksiu, kol oras bus tinkamas juos nešioti“, - nusišypsojo Urtė. Jos bičiulė, atlikėja Baiba Skurstenė sakė, kad pavasariui skirtų drabužių dar nespėjo įsigyti. Čia pat stovėjęs dizaineris Liutauras Salasevičius pajuokavo: „Nemeluok, Baiba, tu neturi pinigų jiems, juk aš tau siuvu suknelę, todėl visas santaupas teko atiduoti man.“ 

Vestuvių planuotoja Laura Vagonė sakė, kad parduotuvėje dairėsi raudonos spalvos palaidinės, tačiau apgailestavo, kad tinkamos rasti taip ir nepavyko. „Mano ūgio moteriai yra gana sudėtinga rasti tinkamo dydžio drabužius. Tai rankovės per trumpos, tai kelnių ilgis netinkamas“, - pasakojo aukšta ir lieko sudėjimo L. Vagonė.

Naujausiomis šiltojo sezono tendencijomis domėjosi ir televizijos laidos vedėjas Mantas Petruškevičius su bičiulėmis verslininke Alma Latvyte ir Jolanta Sadauskiene. Atsinaujinti drabužinę nusprendė ir prodiuserė Goda Skačkauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.