S. Chlevickaitė iš vyrų sulaukia priekaištų dėl vaikų auklėjimo (papildyta)

Karūnuota gražuolė Sandra Chlevickaitė (33 m.) iš dešimtmečio Augusto tėvo, buvusio krepšininko Šarūno Marčiulionio ir iš keturmečio Emilio tėvo, hiphopo atlikėjo Andriaus Glušakovo-Pusho dažnai sulaukia priekaištų, esą ji pernelyg gera ir nuolaidi mama.

Karūnuota gražuolė Sandra Chlevickaitė (33 m.) iš dešimtmečio Augusto tėvo, buvusio krepšininko Šarūno Marčiulionio ir iš keturmečio Emilio tėvo, hiphopo atlikėjo Andriaus Glušakovo–Pusho dažnai sulaukia priekaištų, esą ji pernelyg gera ir nuolaidi mama.<br>V. Ščiavinskas
Karūnuota gražuolė Sandra Chlevickaitė (33 m.) iš dešimtmečio Augusto tėvo, buvusio krepšininko Šarūno Marčiulionio ir iš keturmečio Emilio tėvo, hiphopo atlikėjo Andriaus Glušakovo–Pusho dažnai sulaukia priekaištų, esą ji pernelyg gera ir nuolaidi mama.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 23, 2013, 8:48 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:31 AM

„Ir Šarūnas, ir Pushaz yra gana griežti, daug reikalauja iš savo vaikų. O aš labiau vadovaujuosi jausmais”, – neslėpė S. Chlevickaitė.

Ji pati sūnums – draugė, bet kartu ir patarėja visais gyvenimo klausimais. „Noriu, kad sūnūs užaugę būtų geri, dėmesingi, šilti vyrai savo moterims”, – vylėsi du berniukus auginanti moteris.

Sandra nenori, kad jos vaikai užaugtų lyg robotai, nemokantys reikšti jausmų.

„Nebijau, kad išaugs nesavarankiški mamytės vaikeliai. Man atrodo, kad berniukams mamos reikia labiau nei mergaitėms”, – svarstė S. Chlevinskaitė.

Namuose – aiškios taisyklės

Žurnalistė, dviejų dukterų motina Rūta Janutienė (47 m.) įsitikinusi, kad motinos ir vaiko santykiai turi būti pagrįsti ne tik draugyste, bet ir pareigomis.

„Netikiu tais mamų ir dukterų santykiais, kai esą jos dalijasi visomis paslaptimis.

Mamos reikalas išauginti žmogų, atidaryti jam duris ir pasakyti, kad jis jau pasiruošęs gyventi savo gyvenimą”, – sakė Rūta.

Savo dukterims R. Janutienė suteikia daug laisvės, bet kartu labai kontroliuoja. Namuose yra aiškios taisyklės.

Į kasdienius dukterų sprendimus Rūta nesikiša, netikrina namų darbų, niekada neina į mokyklą aiškintis su mokytojais.

Septyniolikmetė Ieva – jau paauglė, o Ulijonai – tik penkeri su puse. Bendravimas su jomis, auklėjimo metodika labai skiriasi.

Mažąją dar labai lengva reguliuoti, o didelę – nebe. Ji – jau suaugęs žmogus, tik visiškai neturintis patyrimo ir manantis, kad tėvų patirtis – visiškas niekas. Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.