V. Šapranauskas nepasirodė nei „Chorų karuose“, nei „Juodojo humoro turo“ šou

Sekmadienį projekte „Chorų karai“ vėl susikovė šeši chorai. Vis dėlto laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas projekte taip ir nepasirodė. Jį pavadavo komikas Justinas Jankevičius.

V. Šapranauskas ir vėl nepasirodė televizijos projekte.<br>D. Umbrasas
V. Šapranauskas ir vėl nepasirodė televizijos projekte.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Mar 25, 2013, 2:29 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 9:06 AM

„Visą savaitę Vytautas ruošiasi Velykoms. Šiandiena – paskutinė pasiruošimo Velykoms diena ir jis negali čia būti“, – kolegą teisino J. Jankevičius.

Televizijos žiūrovams buvo parodytos nuotraukos, kuriose V. Šapranauskas neva ruošiasi šventei. Šmaikščiose fotografijose Vytauto veidas buvo įmontuotas nuotraukų redagavimo programa.

Anksčiau naujienų portalas lrytas.lt rašė, kad V. Šapranauskas su „Chorų karais“ yra pasirašęs išankstinę sutartį, kurioje nurodyta, jog tam tikromis dienomis filmavimuose dalyvauti negalės. Akivaizdu, šį kartą su prodiuseriais nebuvo susitarta iš anksto. Dar penktadienį TV3 išplatino pranešimą, kad naujausioje „Chorų karų“ laidoje Vytautas dainuos kartu su Inga Jankauskaite.

„Būna paskutinės minutės pokyčių, juk televizija yra dinamiška. Tokie pokyčiai nėra pirmas kartas, tačiau tikslių Vytauto nedalyvavimo priežasčių negaliu pasakyti“, – tikino TV3 atstovė spaudai Erika Vyšniauskaitė.

V. Šapranauskas taip pat dėl neišsakytų priežasčių „Chorų karų“ filmavimą praleido dar kovo 3 d. Tuomet tiesioginėje transliacijoje jį pakeitė laidos „X faktorius“ dalyvis Martynas Kavaliauskas, kuriam pagelbėjo aktorė I. Jankauskaitė.

Pats V. Šapranauskas į telefono skambučius neatsiliepia.

Praėjus savaitei po šio incidento buvo pranešta, kad atšaukiamas Utenoje turėjęs įvykti V. Šapranausko „Juodojo humoro turo“ pasirodymas. Anot renginio organizatorių, pasirodymas atšauktas dėl neišparduotų bilietų.

Atšauktas ir penktadienį turėjęs įvykti V. Šapranausko „Juodojo humoro turo“ pasirodymas Šiauliuose. Pasak turo organizatorių, pasirodymas perkeltas į balandžio 6 d. dėl aktoriaus ligos.

Artimiausias „Juodojo humoro turo“ pasirodymas numatytas Vilniuje šį trečiadienį, kovo 27 d..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.