M. Petruškevičiaus gimtadienis: prabangus restoranas, pasipuošusios damos ir šampanas

Savo 29-ąjį gimtadienį Mantas Petruškevičius atšventė išvakarėse. Mylimiausioje Vilniaus vietoje – restorane „Stikliai“. Artimiausi stilisto bičiuliai į senamiestyje esančią vietą rinkosi nešini didžiulėmis gėlių puokštėmis ir dovanomis. Nors kaip pats Mantas tikino, gimtadienio dieną svarbiausia – dėmesys. Nėra čia ko slėpti – M. Petruškevičiui jis labai patinka.

M. Petruškevičiaus gimtadienio vakarėlis.<br>T. Bauras
M. Petruškevičiaus gimtadienio vakarėlis.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-03-29 19:07, atnaujinta 2018-03-09 02:53

Po ištaigingos ir ramios vakarienės „Stiklių“ restorane gimtadienio svečiai kitą dieną persikels į Manto gimtąjį Kauną. Ten jų lauks šampanas ir linksmybės iki ryto naktiniame klube „Mojo Lounge“.

Kalbėdamas su portalu lrytas.lt M. Petruškevičius sakė, kad šiais metais neplanavo minėti gimimo dienos, tačiau draugai, išgirdę jo pasvarstymus, susiėmė už galvų – juk Manto gimtadienio puotos jo bičiulės laukia kaip didžiausio metų įvykio – lankosi grožio salonuose ir pas dizainerius siūdinasi sukneles. Praleisti puikią progą pasipuošti? Na jau ne!

M. Petruškevičius tikino, kad iš gyvenimo nenorėtų išbraukti nė vienų metų. Kiekviena jo nugyventa diena – išskirtinė ir savaip žavi.

„Gailėtis? Nieko nesigailiu. Viską pakartočiau iš naujo. Atvirai sakau, su kiekvienais metais sau vis labiau patinku. Tik nesupraskite manęs klaidingai, prieš veidrodį nestoviu ir savimi nesigrožiu. Patinku sau kaip asmenybė. Tiesa, nors metai bėga, suaugti vis dar negaliu. Esu vėjavaikis ir gyvenu šia diena. Kas laukia rytoj, nežinau... Toks mano charakteris“, – kalbėjo stilistas.

Ar Mantui sunku įtikti ir įteikti tinkamą dovaną? Vyras nusijuokė – jam pakanka gėlių puokštės, o dovanos – tik antraeiliai dalykai. „Kartais gaunu tokių keistų dovanų, kad neturiu jų kur dėti“, - nusijuokė stilistas.

Kai kuriems žmonėms gimtadienio rytą nieko nėra mieliau, kaip susikrauti lagaminą ir palikus namus kelioms dienoms dingti į svečią šalį. Arba išjungus mobilųjį telefoną ramiai laiką leisti atokioje sodyboje miške.

„Tokie dalykai – ne man (nusijuokė). Man net atostogų nereikia. Tikrai nenorėčiau gimtadienio dieną palikti Lietuvos. Man patinka jau nuo vidurnakčio gauti sveikinimus, pasimatyti su bičiuliais, skaniai su jais papietauti. Gulėti vienam tolimoje egzotiškoje šalyje? Tikrai ne! Gal vėliau, kai pradėsiu visas raukšlėtis ir norėsiu pasislėpti nuo visuomenės“, - šypsojosi jubiliatas.

Mantas sakė, kad staigmenų iš draugų gimtadienio rytą nesitiki. Jį sunku ekspromtu pradžiuginti. „Laimę man suteikia ne bet kas. Tam reikia esminių dalykų. Deja, bet šiais metais tokių nebus... Nors niekada nežinai, kas tavęs laukia“, - geros nuotaikos neprarado M. Petruškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.