M. Petruškevičius 29-ojo gimtadienio linksmybes triukšmingai pratęsė Kaune

29—ąjį gimtadienį ketvirtadienį vakare ištaigingai Vilniaus restorane „Stikliai“ atšventęs stilistas Mantas Petruškevičius penktadienio vakarą linksmybes tęsė Kaune, klube „Mojo Lounge“.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 30, 2013, 7:48 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:59 AM

Iki paryčių užsitęsusi šventė vyko toje pat vietoje, kur ir pernai, kuomet M.Petruškevičius šventė 28—ąjį gimtadienį. Tačiau prieš metus nuo krevečių ir kitų gurmaniškų patiekalų lūžtančių stalų šįkart nebuvo.

Prie kokteilių ir prabangaus „Moet&Chandon“ šampano svečiams pasiūlyta šviežių braškių.

Pasveikinti M.Petruškevičiaus ir drauge pasilinksminti susirinko gausus jo bičiulių būrys. Šventėje dalyvavo verslininkės Irena Morozienė, Rasa Arlauskienė, Birutė Milienė, dizainerė Audronė Bunikienė, modelių agentūros „Modilina“ savininkė Jolanta Sadauskienė, mados fotografė Rasa Kijakauskienė, RJ grožio klinikos bendraturtės Jovita Mažeikienė ir Renata Zaleckienė, verslininkai Domas Mašalas, Povilas Strolis su žmona Kristina.

Į šventę taip pat atvyko buvusi krepšininko Simo Jasaičio žmona Vaida. Moterį atlydėjęs išvaizdus verslininkas Darius nuo jos visą vakarą nesitraukė nė per žingsnį.

Gimtadienio proga stilistą sveikino ne tik jo draugai ir pažįstami. Tą vakarą klubo durys buvo atviros visiems, todėl paspausti M.Petruškevičiui ranką ar įteikti puokštę gėlių panoro ne vienas klubo lankytojas.

„Jaučiuosi lyg gimtadienį švęsčiau ne tik su draugais, bet su visu Kaunu. Sveikinimų ir gėlių sulaukiau iš visai nepažįstamų žmonių. Pamalonintas tokio dėmesio esu lamingas ir visiems dėkoju“, — kalbėjo M.Petruškevičius.

Gimtadienio proga M.Petruškevičius sau linkėjo neprarasti energijos, visada turėti daug draugų, įdomių užsiėmimų, kuo daugiau gyvenime patirti ir tuo pačiu išlikti nenuspėjamu.

„Nenorėčiau būti lyg tuščias ąsotis. Todėl tikrai stegsiuosi būti dar energingesnis, kūrybingesnis, ne mažiau įdomus ir veiklus. Tikiuos ir toliau mane sups bičiulių būrys“, — sakė M.Petruškevičius.

Vyras tikino, jog švęsdamas kiekvieną gimtadienį jis jaučiasi vis labiau brandesnis, tačiau kartu išlieka jaunatviškas ir net vėjavaikiškas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.