Žvaigždžių Velykos: E. Sašenko griežtai laikosi tradicijų ir atsisako koncertų

Krikščioniškasis pasaulis šį savaitgalį švenčia Velykas. Ką Kristaus prisikėlimo šventė reiškia pramogų pasaulio garsenybėms? Žinomi pramogų pasaulio žmonės portalui lrytas.lt dėstė skirtingas savo Velykų vizijas. Dainininkei E. Sašenko ši šventė yra svarbi ir prasminga.

"Kiekvienas turi savo požiūrį ir gali rinktis. Mane auklėjo religingai, tikiuosi, šias vertybes perduosiu ir savo vaikams", - sakė E. Sašenko.<br>M. Astrauskas
"Kiekvienas turi savo požiūrį ir gali rinktis. Mane auklėjo religingai, tikiuosi, šias vertybes perduosiu ir savo vaikams", - sakė E. Sašenko.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("Lietuvos rytas")

Mar 31, 2013, 12:38 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:44 AM

25-erių atlikėja E. Sašenko griežtai laikosi taisyklės - nekoncertuoti per Velykas, pirmąją Kalėdų dieną ir per kitas religines šventes.

„Tai - mano principas. Jau ir taip pakanka, kad tenka intensyviai koncertuoti per adventą, bet toks mūsų darbas. Tačiau per šias šventes atsisakau visų pasiūlymų, nes tai būtų rimtas nusižengimas Dievui. O aš esu giliai tikinti, man tai svarbu“, - sakė dainininkė.

Religingai išauklėta atlikėja sako, kad Velykos jai - kur kas daugiau nei margučių dažymas ar proga gardžiai papietauti.

„Laikomės visų Velykų papročių. Ketvirtadienį tvarkėme savo ir močiučių namus. Šeštadienį dažysime margučius, sekmadienį eisime į bažnyčią, o po pamaldų visi vyksime pas močiutę. Mūsų šeimoje dėl to negali būti jokių atsikalbinėjimų

Dauždama margučius, visada sugalvoju norą. Ir jie tikrai pildosi“, - kalbėjo dainininkė.

Prieš kiekvieną koncertą ji pasimeldžia ir sako, kad tai padeda surengti geresnį pasirodymą. Kasdienybėje Evelina stengiasi laikytis visų krikščioniško gyvenimo taisyklių. Tačiau neslepia, jog susiduria su žmonėmis, kuriems jos požiūris atrodo kiek keistas.

„Penktadienį reikia pasninkauti. Kartą susitikau su draugais ir nustebau - jūs ką, mėsą valgysite? Jie labai nustebo. Jiems pasirodė visiškai keista tai, ką pasakiau. Jaunimui gal jau svetimos tos tradicijos.

Aš nesiginčiju. Kiekvienas turi savo požiūrį ir gali rinktis. Mane auklėjo religingai, tikiuosi, šias vertybes perduosiu ir savo vaikams. Manau, reikia laikytis kažkokių taisyklių, jau ir taip visi daro, ką tik nori.

Man tikėjimas padeda. Bet tai asmeniška. Nebruku kitiems savo nuomonės, kiekvienas renkasi savo“, - sakė E. Sašenko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.