S. Steikūnaitė ir V. Jakutienė pasidarė po dar vieną plastinę operaciją

Balandžio 9 dieną Kauno klinikoje „Grožio pasaulis“ Vitai Jakutienei ir

Vitai Jakutienei ir Skaistei Steikūnaitei buvo atliktos lazerinės lipolizės operacijos. Vitai buvo pašalinti riebalai nuo šonų, o Skaistei – nuo šonų ir nuo kojų.<br>Organizatorių nuotr.
Vitai Jakutienei ir Skaistei Steikūnaitei buvo atliktos lazerinės lipolizės operacijos. Vitai buvo pašalinti riebalai nuo šonų, o Skaistei – nuo šonų ir nuo kojų.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2013, 9:34 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:09 AM

„Esame mamos. Po nėštumo kaip ir dauguma jaunų mamyčių priaugome svorio, todėl teko laikytis įvairių dietų, kad susigrąžintume anksčiau turėtas figūras. Nors nepageidaujamų kilogramų atsikratėme palyginti greitai, tačiau nebuvome patenkintos savo figūromis. Nes po gimdymo liko riebalų, kurių niekaip nepavyko atsikratyti.

Išbandėme viską – dietas, įvairius pratimus, aerobiką, maisto papildus, tačiau niekas negelbėjo. Kai sužinojome, kad lazerinė lipolizė greitai ir saugiai pašalina riebalus net nuo probleminių kūno sričių, labai susidomėjome. Operacija skirta ne svoriui mažinti, o figūrai formuoti, todėl tinka net ir lieknoms moterims, turinčioms probleminių kūno vietų, kurios gadina nuotaiką... Tai ir celiulitas, ir pagurklis, ir riebalai ant pilvo, rankų ar kojų. Pačios įsitikinome, kad lazerinė lipolizė padeda efektyviai pašalinti šias problemas – pasakojo S. Steikūnaitė ir V. Jakutienė.

„Pamačiusi, kaip pritrenkiančiai atrodo Skaistė ir Vita po lazerinės lipolizės operacijos, jos užsigeidžiau ir aš. Nes merginų talijos atrodo įspūdingai! Neįtikėtina, kad toks efektas pasiekiamas vos po vienos procedūros. Manau, greitai tai išbandysiu ir aš“, - tvirtino Oksana Pikul. Moteris pridūrė, kad Holivude ir Rusijoje populiaria lazerine lipolize susidomėjo ir daugiau Lietuvos šou verslo atstovų. Tačiau pati nesirinko šios procedūros, nes šiuo metu ruošiasi vestuvėms. Oksana rinksis kitas grožio procedūras, kad per vestuves atrodytų puikiai.

„Norinčioms atlikti plastinę operaciją ar grožio procedūrą rekomenduojame pasirinkti nepriekaištingos reputacijos gydymo įstaigą ir gydytojus, kuriais galima besąlygiškai pasitikėti. Būtent tai nulemia operacijos sėkmę“, – pasakojo S. Steikūnaitė ir V. Jakutienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.