Stilistui M. Petruškevičiui seksualesnės apvalesnių formų moterys

Garsiausias šalies stilistas Mantas Petruškevičius (29 m.) puikiai supranta ir moraliai palaiko tas dailiosios lyties atstoves, kurios vaiskų pavasarį išsinėrusios iš audinės kailinių ar kašmyrinių paltų nori atrodyti gaiviai, geidulingai ir elegantiškai.

Stilistas Mantas Petruškevičius mano, kad kai kurios apkūnesnės moterys atrodo seksualiai ir gundančiai.<br>R. Danisevičius
Stilistas Mantas Petruškevičius mano, kad kai kurios apkūnesnės moterys atrodo seksualiai ir gundančiai.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė

Apr 18, 2013, 1:02 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:51 AM

Tačiau ką daryti, jei per žiemą kūno formos šiek tiek suapvalėjo ir seksualios suknelės nesusisega ties liemeniu, o apsivilkus palaidinę, atrodo, lyg po ja slėptųsi trys gelbėjimosi ratai? Lietuva – šventosios Marijos žemė, tačiau čia, kaip ir visame pasaulyje, gajus išorinio grožio kultas.

Tad kaip per trumpą laiką atsikratyti kelių nereikalingų kilogramų svorio ir sužydėti visomis vaivorykštės spalvomis? Žinomas mados ir stiliaus guru M. Petruškevičius turi atsakymus į svarbius grožio klausimus.

„Esu apsuptas žavių moterų, kurios nori turėti grakštų ir liekną kūną. Pastaruoju metu ne viena iš jų stengiasi atsikratyti nereikalingo svorio. Pastebėjau, kad ir man reikia šiek tiek palengvėti. Todėl aš ir mano pažįstamos moterys kiekvieną rytą apsilankome viename ar kitame sostinės sulčių bare. Ten geriame daržovių kokteilius“, - pasakojo M. Petruškevičius.

Suliesėti trokštančioms moterims vyras norėtų parekomenduoti firminį kokteilį, kuris labai efektyviai tirpdo riebalus. M. Petruškevičius tikino, kad tokiu būdu per savaitę galima atsikratyti poros kilogramų.

Pirmiausia iš ryto reikia išgerti 200 ml salierų stiebų ir šaknų sulčių, o po to išgerti 300 ml daržovių kokteilį, kurį sudaro burokėliai, pomidorai, salierai, citrina, imbieras, paprika, šiek tiek „Tabasco“ padažo bei Himalajų kalnų druskos.

Daržovių kokteilis suteikia energijos, sotumo jausmą. Be to, jis valo organizmą, o oda įgauna skaistumo. Šis kokteilis atstoja sočius pusryčius. Tai puiki alternatyva įvairioms košėms, kiaušinienėms ar sumuštiniams.

M. Petruškevičiaus draugės jau kuris laikas geria daržovių kokteilius ir džiaugiasi tirpstančiais kūno riebalais.

Kitu dienos metu stilistas irgi nerekomenduoja apkrauti organizmo riebiu, sočiu maistu. Metant svorį reikėtų valgyti gaivias salotas, ryžius, ant garų išvirtas daržoves. Pavasarį reikėtų vengti mėsos. Vietoj to geriau išgerti stiklinę burokėlių sulčių. O nuo greitojo maisto užeigų reikėtų bėgti tolyn septynmyliais žingsniais.

Laikantis dietos, reikėtų stengtis po šeštos valandos nevalgyti, nebent lengvai užkąsti.

Mantas prisipažino mėgstantis baltą duoną. Restoranuose kaip užkandis neretai pateikiama baltos, minkštos duonos riekelės ir indelis alyvuogių aliejaus. Tačiau yra žinoma, kad minkšta duona padeda kauptis riebalams.

Iš drabužių dizainerio Seržo Gandžumiano Mantas sužinojo, kad balta duona nestorina, jei būna sudžiovinta ar paskrudinta orkaitėje.

Tai dabar stilistas valgo tik pakepintą duoną. Dažnai ją paskanina džiovintų pomidorų ir alyvuogių aliejaus užtepėle.

„Nereikės atsisakyti mėgstamo maisto, jeigu jį šiek tiek pakoreguosime“, - paaiškino M. Petruškevičius.

Staigiai gali nepavykti atsikratyti nereikalingų kilogramų, todėl kūno trūkumus įmanoma paslėpti po tinkamai parinktais drabužiais.

M. Petruškevičius rekomenduoja ir pabėgioti. Nors aplink savo namą.

„Aš negaliu pakęsti sporto, bet aplink savo namą kartais apibėgu“, - nusijuokė Mantas.

Papasakojęs apie daržovių kokteilius ir kitas dietas, stilistas rado paguodos žodžių pilnesnių formų moterims.

„Apvalumai nėra nei pasaulio pabaiga, nei katastrofa. Neretai apvalios moterys turi daugiau pranašumų nei liesosios, nes jos patrauklesnės ir seksualesnės. Svarbiausia sveikas požiūris į save ir pozityvus mąstymas. Negalima tapti auka nei laikantis dietų, nei santykiuose, nei darbe“, - kalbėjo M. Petruškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.