D. Baumilos buvusi žmona Dainė: „Dukra neturi žinoti apie mūsų tarpusavio santykius“

„Dalyvauti panašiuose renginiuose – labai smagu ir mums su Donatu, ir Smiltės seneliams“, – kalbėjo buvusi atlikėjo Donato Baumilos žmona Dainė, sekmadienį su visa šeima atvykusi palaikyti vaikų dviračių lenktynėse pedalus minančios dukrelės Smiltės.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Apr 21, 2013, 5:51 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:58 PM

Drauge su kitais vaikais prekybos centre „Panorama“ lenktyniavusią 2,5 metukų mergaitę susirinkę artimieji palaikė motyvuojančiais šūksniais ir gausiais plojimais.

Donatas – dažnas svečias įvairiuose sporto ir sveikatingumo renginiuose. Rinkdamasis aktyvias pramogas jis ne kartą vakarėliuose pasirodė ir su dukra ant rankų. „Aš – ramesnė. Net atostogaudama mieliau renkuosi pasyvesnį poilsį. Man smagiau pagulėti pliaže, pasideginti“, – sakė Dainė.

Nors dar sausio pradžioje oficialiai išsiskyrusi pora neslėpė vienas kitam kartėlio ir viešai kalbėjo apie išblėsusius jausmus, šiandien Dainė sako, kad ji su Donatu bendrauja labai šiltai. „Mes – tėvai. Turime savo vaikui duoti saugią aplinką. Mūsų dukra neturi žinoti apie mūsų tarpusavio santykius“, – patikino Dainė. Pasak jos, apie praeitį geriausia negalvoti – tai, kas buvo – pražuvo, reikia gyventi šia diena.

Šiuo metu Smiltė gyvena su mama, tačiau Dainė tikino, kad mergaitė visiškai nejaučia tėčio dėmesio trūkumo. „Donatas praleidžia su ja labai daug laiko. Mes kiekvieną savaitę susitariame, kiek kuris su ja praleis laiko“, – tikino ji ir pridūrė, kad jeigu yra noro – visos problemos turi sprendimą.

„Stengiamės Smiltę auginti sveikai, pratiname ją prie sveiko maisto: renkamės natūralius produktus, kasdien gaminate patys, visiems pusfabrikačiams sakome „ne“, – pasakojo Dainė, tačiau užsiminė, kad vis dėlto ekologiško maisto psichozei ji nepasiduoda. – Viską darome proto ribose.“

Dainė juokėsi, kad Smiltė – vaikas, su stipriu charakteriu: „Ji visuomet pasiekia ko nori ir ko jai tuo metu reikia. Tačiau ko norėti, kai abu tėvai tokie, tai ir vaikas panašus auga.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.