G. Rusytė atnaujina modelių agentūros verslą Lietuvoje

Žinomas televizijos ir reklamos veidas, garsi manekenė Giedrė Rusytė pastaruosius penkerius metus sėkmingai įsitvirtinusi Niujorke, į Lietuvą grįžta vedina naujų verslo užmojų. Prieš keletų metų kartu su televizijos prodiusere Goda Skačkauskaite įkūrusios modelių agentūrą „G Models“, įkūrėjos vėl atnaujina įmonės veiklą ir skelbia vienintelę modelių atranką Vilniuje.

Giedrė Rusytė pastaruosius penkerius metus sėkmingai įsitvirtinusi Niujorke, į Lietuvą grįžta vedina naujų verslo užmojų.<br>Asmeninio albumo
Giedrė Rusytė pastaruosius penkerius metus sėkmingai įsitvirtinusi Niujorke, į Lietuvą grįžta vedina naujų verslo užmojų.<br>Asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2013, 11:05 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:50 PM

„Daug metų dirbu modeliu, nenutraukiau šios širdžiai mielos veiklos iki šiol. Atsiradę patikimi verslo ryšiai su viena žymiausių pasaulyje Niujorke bei Majamyje įsikūrusia modelių agentūra „MC2“, paskatino atgaivinti pradėtus darbus Lietuvoje ir padėti Lietuvos merginoms prasiskinti kelią į modelių pasaulį“, - apie bendradarbiavimą su viena žymiausių modelių agentūrų pasakoja Giedrė.

Niujorke, Majamyje ir Paryžiuje atstovybes turinčios modelių agentūros „MC2“ modeliai yra garsiausių mados namų veidai bei puošia garsiausių mados žurnalų viršelius. Galimybė pasirašyti kontraktą ir dirbti su šia agentūra, atstovaujant Lietuvos merginoms Niujorke pačios G. Rusytės, suteikiama visoms Lietuvos merginoms, praėjusioms atranką. Gegužės 18 d. Vilniaus viešbutyje „Neringa“ skelbiama vienintelė modelių atranka.

„Laukiame 14-24 metų merginų ne žemesnių kaip 1,72 cm Vilniuje organizuojamoje modelių atrankoje, dėl kurios specialiai į Lietuvą grįžta Giedrė, dėdama dideles viltis atrasti naują veidą bei padėti jam tapti žymiu“, - sako „G Modelscout“ agentūros vadovė Lietuvoje Goda Skačkauskaitė.

Pasak G. Rusytės, agentūros atstovybių Lietuvoje ir Niujorke įkūrimas, užmegzti ryšiai ir sukaupta patirtis padės Lietuvos merginoms sėkmingai pradėti tarptautinę modelio karjerą ir maksimaliai užtikrins palankias sąlygas.

„Merginos modelio darbą pradeda labai anksti, dažniausiai dar besimokydamos mokykloje ir daugelis tėvų nerimauja bei vengdami rizikos užkerta kelią merginoms pradėti modelio karjerą. Aš gyvendama ir dirbdama Niujorke turiu galimybes atstovauti bei rūpintis Lietuvos agentūrai priklausančių merginų karjeros galimybėmis, užtikrinti palankias gyvenimo sąlygas ir priežiūrą“, - apie atkuriamos agentūros užmojus, trumpam grąžinusius į Lietuvą, pasakoja Giedrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.