Žinomos moterys pakvietė vilnietes mankštintis

Ketvirtadienį Vilniuje, prie Baltojo tilto, profesionali trenerė, skambant pietietiškiems ritmams, vedė „Zumba“ mankštą. Joje dalyvavo ne tik paprastos vilnietės, bet ir šalyje puikiai žinomos moterys. Pasibaigus mankštai renginio dalyviai, padedami jaunųjų medikų, nusistatė savo kūno masės indeksą ir pasimatavo kraujo spaudimą.

Kristina Ivanova.<br>J. Stacevičius
Kristina Ivanova.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

May 16, 2013, 8:24 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:47 PM

Kartu su renginio dalyviais energingų „Zumbos“ žingsnelių mokėsi Aistė Paškevičiūtė, Kristina Ivanova, Ingrida Kazlauskaitė ir „4 Roses“ merginos. Visos jos bent vieną ketvirtadienį drauge su profesionaliais treneriais ves programos „Judėk linksmai“ nemokamas mankštas gryname ore.

„Aš labai palaikau Geros sveikatos klubo iniciatyvą skatinti žmones būti aktyvesniais. Mielai prie jos jungiuosi. Suprantu, kad per metus visuomenės sveikų įpročių neišugdysime, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje, tikiu, visi taps aktyvesni.

Kiekvienas iš šios mankštų programos pasiima kažką savo. Vieniems reikia numesti svorio, o kitiems priaugti. Man reikėjo priaugti svorio ir sportas man padėjo tai padaryti“, – sakė jau antrus metus programoje dalyvaujanti Aistė Paškevičiūtė.

Kaip teigė Geros sveikatos klubo iniciatoriai, šią vasarą trenerių švilpukus jau antrus metus mėgins Joana Bartaškienė, Andrius Butkus, A. Paškevičiūtė, Ineta Stasiulytė ir Erika Vitulskienė, o prie jų prisijungs Deividas Meškauskas, K. Ivanova, grupė „4 Roses“, I. Kazlauskaitė ir kiti pramogų pasaulio atstovai.

Programos „Judėk linksmai“ nemokamos mankštos vyks gegužės-liepos mėnesiais Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje, Birštone ir Tauragėje. Programa parengta taip, kad joje galėtų dalyvauti įvairaus amžiaus ir fizinio pasirengimo žmonės. Gyventojams bus rengiamos įvairios ir nuotaikingos treniruotės, tokios kaip šokių „Zumba“, intensyvi kovos judesių „Combat“ , naujausia jogos, tai chi bei pilates principus apimanti treniruotė „Les Mills Body Balance“, funkcinė treniruotė X-fit ir kitos. Šios mankštos yra nuotaikingos, jos atliekamos grojant linksmai muzikai. Taip norima parodyti, kad mankšta nėra kančia – ji gali būti naudinga pramoga bendraminčių kompanijoje, gryname ore.

Mankštų renginius ves profesionalūs sporto instruktoriai, jiems talkins aktyvią gyvenseną propaguojantys žinomi žmonės. Esant blogoms oro sąlygoms (lietui, audrai) renginys bus atšaukiamas, o informacija skelbiama socialiniame tinkle „Facebook“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.