Sporto žinių vedėjai V. Musvydaitei gydytojai mėnesį uždraudė kalbėti

TV3 sporto žinių vedėjai Vladai Musvydaitei (30 m.) mėnesį teks pamiršti, ką reiškia smagiai šnekučiuotis su bičiulėmis, o vakarais sekti pasakas vaikams Ulai ir Benui. Kaune „žiniukei“ buvo atlikta balso stygų operacija. Didžiausia pagalbininke bendraujant su aplinkiniais moteriai nuo šiol tapo užrašų knygelė.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 2, 2013, 7:43 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:44 AM

Prieš dešimt metų V. Musvydaitei gydytojai balso stygose aptiko mazgelį, kuris trukdė įprastai joms funkcionuoti. Būtent todėl moters balsas būdavo pakimęs: „Kaip užkietėjusios rūkalės, nors niekada nemėginau įtraukti cigaretės dūmo.“

Prieš kelias dienas pasitarusi su gydytojais ji ryžosi visiškai narkozei ir atsigulė ant operacinės stalo.

Nors operacija praėjo sėkmingai, V. Musvydaitei sunkiausia prisiminti, kad iki liepos pabaigos ji negali ištarti nė žodžio. Tyleniams tai būtų mažiausia problema, tačiau Vladai – tikra kančia.

„Man, pleputei, tai tikras iššūkis. Vidutiniškai kalbu 17 valandų per dieną ir auginu du mažamečius vaikus. Draugai ir kolegos iš manęs juokiasi, o aš visur vaikštau su užrašų knygele. Per dieną užpildau ją visą! Žinojau, kad mažiesiems negalėsiu skaityti pasakų, todėl prieš operaciją sumaniau jas įrašyti į diktofoną. Patikėkite, tai vaikams labai patinka“, - teigė žinomas televizijos veidas.

Lankydamasi restorane ar degalinėje V. Musvydaitė didelių nepatogumų nepatiria – šauniai pasitarnauja užrašų knygelė. Aptarnaujantis personalas labai paslaugiai su ja elgiasi ir moters užrašą ant lapelio - „Prašau, latė kavos puodelį“ - palydi su šypsena.

Dukra Ula mamą praminė „Liuksiene“. „Čia todėl, kad pirštais dažnai rodau ženklą „liuks“. Sūnus Benas su manimi šneka lyg būčiau kūdikis. Juokinga, kad kai kurie suaugę su manimi bendrauja atsakymą man užrašydami atgal. Bet aš galiu girdėti! Žinau, kas šios nekalbėjimo atostogos man bus naudingos. Pagaliau išmoksiu klausytis kitų“, - nusijuokė V. Musvydaitė.

Iki grįžtant prie įprastų darbų TV3 žinių tarnyboje Vlada veltui atostogų neleis. Moteris džiaugėsi, kad kuriam laikui atsitraukusi nuo kasdienės veiklos galės susikaupti ir užbaigti prieš metus pradėtą rašyti sporto pasakų knygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.