J. Valančiūnas savo mylimajai E. Ačaitei įteikė briliantais puoštą sužadėtuvių žiedą

NBA krepšinio klubo „Toronto Raptors” žaidėjas Jonas Valančiūnas apsisprendė – jo meilė amžiams priklausys širdies draugei Eglei Ačaitei. Sportininkas pasipiršo savo mylimajai.

E. Ačaitė ir J. Valančiūnas buvo pažįstami jau seniai, bet artimiau bendrauti pradėjo šiemet. Po beveik pusmečio draugystės vyras pasipiršo mylimajai.
E. Ačaitė ir J. Valančiūnas buvo pažįstami jau seniai, bet artimiau bendrauti pradėjo šiemet. Po beveik pusmečio draugystės vyras pasipiršo mylimajai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Eseliūnaitė

Jul 4, 2013, 7:16 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 11:08 PM

Briliantais puoštą prabangų sužadėtuvių žiedą 24 metų gražuolei šviesiaplaukei E. Ačaitei 21 metų J. Valančiūnas įteikė beveik po pusmečio draugystės.

Krepšininkas nusprendė – nebūtina draugauti penkerius metus, kad įsitikintum, jog šalia esantis žmogus yra tavo antroji širdies pusė, rašo dienraštis „Lietuvos rytas".

Vilnietė E. Ačaitė nuo Naujųjų metų gyvena tarp Lietuvos ir Kanados.

Užsimezgus rimtai draugystei pora nori kuo daugiau laiko praleisti kartu.

Kurį laiką Eglė dirbo Seime parlamentaro padėjėja. Tačiau darbas trukdė dažnai matytis su mylimuoju, todėl E.Ačaitė išėjo iš darbo ir persikaustė į Torontą pas J. Valančiūną.

Krepšininko sužadėtinė – Seimo nario Remigijaus Ačo duktė. Vilniaus Mykolo Romerio universitete mergina baigė teisės ir valdymo bakalauro studijas.

E. Ačaitė ir J. Valančiūnas buvo pažįstami jau ne vienus metus, tačiau artimiau bendrauti pradėjo tik šiemet.

Pora susipažino draugų vakarėlyje. Tuomet Eglė turėjo kitą vaikiną. Kiek vėliau, kai E.Ačaitės širdis jau buvo laisva, krepšininkas ir teisininko išsilavinimą turinti mergina pradėjo bendrauti internetu.

Pokalbiai darėsi vis dažnesni, temos – intymesnės. Tad kai Eglė užsiminė apie atostogas, Jonas pasiūlė jai pailsėti Toronte. Susitikę Kanadoje jaunuoliai nusprendė nebesiskirti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: VSD pranešėjo komisijos išvados toliau kelia aistras