Vilniaus rotušėje – lietuviškos mados šventė su šalies garsenybėmis

Vilniaus dailės akademijos Kostiumo dizaino katedros profesorės Jolantos Talaikytės bičiuliai ir kūrybos gerbėjai pirmadienio vakarą rinkosi į išpuoštą Vilniaus rotušę. Čia buvo pristatyta jos naujausia kolekcija „Moters širdis”.

Iš kairės: stilistas M. Petruškevičius, dizainerė A. Bunikienė, E. Skerstonas, režisierius V. Pauliukaitis ir verslininkė I. Marozienė.<br>T. Bauras
Iš kairės: stilistas M. Petruškevičius, dizainerė A. Bunikienė, E. Skerstonas, režisierius V. Pauliukaitis ir verslininkė I. Marozienė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-08 20:22, atnaujinta 2018-03-04 19:43

50-ojo jubiliejaus proga padovanojusi šventę sau ir kitiems dizainerė sulaukė daug sveikinimų, gėlių ir šiltų apkabinimų. Kolekciją stebėję svečiai ją gyrė ne tik už drabužius, kurie atskleidžia jausmų, tikėjimo, meilės ir vilties kupiną moters pasaulį, bet ir už tai, kad nuolat yra geros nuotaikos ir švyti laime.

„Širdyje esu labai jauna. Neseniai tarsi pro miglą suvokiau, kad jau esu brandi moteris“, - praėjusią savaitę žurnalui „Stilius“ sakė J. Talaikytė.

Vilniaus rotušėje vykusiame jubiliejiniame vakare dalyvavo apie 300 garbingų kviestinių svečių – žinomi šalies verslininkai, menininkai, visuomenės veikėjai, politikai, jubiliatės kūrybos gerbėjai, bendradarbiai ir partneriai.

Kolekciją galite pasižiūrėti ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.