„Puft“ skandalą įskėlęs J. Didžiulis atsiprašė brolių Lavrinovičių šeimų

Šią savaitę krepšininkus brolius Lavrinovičius ir juos reklamos kampanijai pasamdžiusią įmonę „Bitė“ užsipuolęs dainininkas Jurgis Didžiulis pakeitė toną. Kartu su Erica Jennings kritikavęs bendrovę, kuri reklamai pakvietė už išžaginimą teistus sportininkus, penktadienio popietę Jurgis pareiškė, kad negali vertinti sportininkų dorovinių vertybių ir nenorėjo skaudinti jų šeimų.

J. Didžiulis švelnina smūgį - atsiprašė brolių Lavrinovičių šeimų.<br>R. Danisevičius
J. Didžiulis švelnina smūgį - atsiprašė brolių Lavrinovičių šeimų.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-12 16:39, atnaujinta 2018-03-03 02:32

Savaitės viduryje pareiškę, kad dėl Kšyštofo ir Darjušo Lavrinovičių atsisakys „Bitės“ paslaugų, dainininkai sukėlė diskusijų audrą. „Puft, ir mes paliekam „Bitę“, - paskelbė atlikėjų pora.

Be dėmesio neliko ir E. Jennings užuomina, kad už lytinius nusikaltimus teistus asmenis reikėtų kastruoti.

Bendrovės „Bitė“ atstovai teigė, kad nemato problemų dėl šių krepšininkų dalyvavimo reklamoje, tačiau penktadienį pakeitė poziciją – pranešė, kad reklamos klipai su broliais Lavrinovičiais nebebus rodomi.

Dainininkų šeimos pozicija sukėlė daug diskusijų. Vieni juos palaiko, kiti – smerkia. Palaikantieji sako, kad lytinių nusikaltimų pamiršti ir atleisti negalima, smerkiantieji akcentuoja brolių nuopelnus Lietuvos krepšiniui.

Ketvirtadienio vakarą Jurgiui ir Ericai atkirtį davęs aktorius Juozas Gaižauskas užsiminė, kad visas šis šurmulys yra dainininkų reklamos kampanija, pasišaipė iš jų gebėjimo kalbėti lietuviškai ir be užuolankų pasiūlė išvykti iš Lietuvos.

Penktadienį Jurgis, regis, nusprendė švelninti poziciją ir pareiškė, kad nori atsiprašyti.

„Norėtume nuoširdžiai atsiprašyti Lavrinovičių šeimų. Kaip šeima, puikiai suprantame, kaip jaučiasi jų šeima ir artimieji dėl papildomo ir nepageidautino žiniasklaidos dėmesio. Mes norėjome atkreipti dėmesį į „Bitės“ vertybinę dilemą, bet kartu dėmesys užgriuvo ir brolių šeimas.

Iš tiesų nemėgstame lįsti į kitų žmonių virtuves ir mūsų „Facebook“ įraše bei pasisakymuose (nebuvo) nėra jokios panašios intencijos.

Nesame jokie dorovės specialistai, kad vertintume juos kaip žmones. Nesame jokie etikos sargai, kad nustatytumėme, ar kas nors atliko savo bausmę visuomenei.

Mūsų apsisprendimas pakeisti operatorių ir tai paviešinti „Facebook'e“ buvo susijęs su „Bitės“ neatsakingu elgesiu, naudojant reklaminius veidus su specifine, prieštaringai vertinama praeitimi“, - teigia Jurgis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.