Lukiškių aikštėje plunksnines skraidino būrys žinomų Lietuvos žmonių

Antrajame mėgėjų badmintono turnyre „Vilniaus plunksna“, įvykusiame sekmadienio popietę Vilniaus Lukiškių aikštėje, dalyvavo žinomi muzikantai, diskžokėjai ir TV laidų vedėjai.

Antrajame mėgėjų badmintono turnyre „Vilniaus plunksna“, įvykusiame sekmadienio popietę Vilniaus Lukiškių aikštėje, dalyvavo žinomi muzikantai, diskžokėjai ir TV laidų vedėjai.<br>A. Didžgalvis
Antrajame mėgėjų badmintono turnyre „Vilniaus plunksna“, įvykusiame sekmadienio popietę Vilniaus Lukiškių aikštėje, dalyvavo žinomi muzikantai, diskžokėjai ir TV laidų vedėjai.<br>A. Didžgalvis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2013, 12:06 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:24 PM

Plunksnines badmintono aikštelėse gainiojo grupių „Happyendless“, „Gerai Gerai“, „Naujos pupytės“, „Freaks On Floor“, „Skamp“, „Keymono“ ir „Empti“ nariai, festivalių „Mados infekcija“, „Tamsta“ atstovai ir „Pildyk“ reklamų herojai.

Tarp turnyro dalyvių buvo ir krišnaitų religinės bendruomenės narių, iš stiuardesių sudaryta komanda, neoficialaus „Barzdų klubo“ nariai, žiniasklaidos priemonių, reklamos, ryšių su visuomenė agentūrų ir kitų verslo organizacijų atstovai.

Sandros Straukaitės vedama „Mados infekcijos“, Andriaus Rožicko „Pardon“, Skaistės Steikūnaitės ir Vitos Jakutienės atstovaujama „Naujų pupyčių“ komandos iš tolimesnės kovos pasitraukė jau po atrankinių grupių varžybų.

Po beveik penkių valandų kovos paaiškėjo keturi stipriausieji: grupės „Skamp“ komanda, kurioje žaidė Viktoras Diawara ir Vilius Alesius, baro „Marsas“, interneto svetainės „Suru.lt“ ir krišnaitų „Hare Krišna“ komandos.

Mažajame finale dėl trečios vietos teko kovoti „Skamp“ ir „Hare Krišna“ komandoms. Muzikos instrumentų valdymo įgūdžiai grupei „Skamp“ kovoje nepadėjo, ir trečią vietą užėmė krišnaitų komanda, kuri, kaip jie patys teigia, „Vilniaus plunksnoje“ dalyvauja tam, kad galėtų ugdyti save dvasiškai.

Finale po permainingos kovos stipresnė buvo „Suru.lt“ komanda, įveikusi „Marso“ atstovus. Nugalėtojai buvo apdovanoti „Vilniaus plunksnos“ apyrankėmis ir renginio draugų prizais – „iPod Shuffle“ grotuvais, „Nike“ kuprinėmis ir kilogramu „Ritter Sport“ šokolado.

Jėgas badmintono aikštelėse galėjo išbandyti ir žiūrovai – jiems buvo skirtos specialios aikštelės. Kai kurie vilniečiai į renginį netgi atsinešė savo badmintono įrangą ir drąsiai tiesė tinklus Lukiškių aikštėje.

Gausų dalyvių ir žiūrovų būrį linksmino grupės „Los Turbos“, „Without Letters“, turnyre taip pat žaidę Giedrė Kilčiauskienė ir Saulius Prūsaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.