Atsikratyti nepageidaujamo svorio G.Juodeikai sutrukdė kojos trauma

Televizijos laidų vedėjo ir verslininko Gedimino Juodeikos svajonė iki rudens atsikratyti antsvorio ir patobulinti kūno formas nutolo. Trečiadienį sportuodamas 41 metų kaunietis patyrė dešinės kojos traumą.

G.Juodeika pasakojo, kad koją susižalojo šalia namų esančiame mokyklos stadione, kuriame jau daugiau nei mėnesį jis kasdien bėgiojo.<br>I.Skliutaitės nuotr.
G.Juodeika pasakojo, kad koją susižalojo šalia namų esančiame mokyklos stadione, kuriame jau daugiau nei mėnesį jis kasdien bėgiojo.<br>I.Skliutaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Aug 22, 2013, 5:48 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:22 PM

Gydytojai nustatė, kad G.Juodeikai plyšo čiurnos raiščiai. Vyro koja iki kelio sugipsuota, jis vaikšto pasiramsčiuodamas ramentais.

G.Juodeika pasakojo, kad koją susižalojo šalia namų esančiame mokyklos stadione, kuriame jau daugiau nei mėnesį jis kasdien bėgiojo.

„Nuo liepos vidurio kiekvieną dieną apibėgdavau po kelis ratus stadione, o po to eidavau mankštintis į sporto klubą. Tai daryti buvau nutaręs ir vakar, tačiau sukant pirmą ratą kryptelėjo dešinė koja, joje pajutau stiprų skausmą“, – ketvirtadienį pasakojo G.Juodeika.

Jis šlubčiodamas grįžo į namus, kojos tinimą ir skausmą malšinti mėgino ledo kompresais, tačiau tai negelbėjo. G.Juodeikos žmona Jurgita vyrą nuvežė į Kauno klinikų Skubios pagalbos skyrių, ten medikai jam suteikė pagalbą.

„Koja sugipsuota bus dešimt dienų. Po to gydytojai atliks tyrimus, po jų paaiškės, kokio tolimesnio gydymo reikės. Neatmetama galimybė, kad koją teks operuoti. Tačiau slapta viliuosi, kad viskas bus gerai ir netrukus vėl galėsiu bėgioti ir mankštintis“, – optimizmu tryško G.Juodeika.

Intensyviai sportuoti kaunietis pradėjo šios vasaros viduryje besiruošdamas naujam TV3 sezonui, kuriame jis žada pasirodyti net keliose laidose ir seriale „Pamiršk mane“.

Pastaruoju metu vyras priaugo keliolika kilogramų, todėl, kaip pats juokauja, bijodamas netilpti į televizoriaus ekraną nusprendė suliesėti.

G.Juodeika įsitikinęs, kad jeigu nebūtų patyręs traumos, tai padaryti jam būtų pavykę iki rugsėjo pradžios ar vidurio. Per daugiau nei mėnesį kauniečiui pavyko numesti 7 kilogramus.

Su antsvoriu šiuo metu per 100 kilogramų sveriantis verslininkas kovoja ne pirmą kartą.

„Kovą su nereikalingais kilogramais pradėjau būdamas 9 klasėje ir tęsiu ją ligi šiol. Paauglystėje buvau pravardžiuojamas Karlsonu ar Bulkute. Bendraamžiai šaipydavosi iš manęs, nes buvau tikras rubuilis.

Šešiolikos metų susiėmiau ir pradėjau sportuoti. Svoris netrukus nukrito. Tąkart supratu, kad tai, kaip atrodau, priklauso tik nuo mano pastangų ir valios“, – neslėpė verslininkas.

Per gyvenimą G.Juodeika daugybę kartų yra atsikratęs ir vėl priaugęs svorio. Prie šešerius metus jis dalyvavo televizijos projekte ir jį laimėjo atsikratęs 30 kilogramų. Po kurio laiko svoris sugrįžo. Nuosavą restoraną turintis vyras niekada neslėpė, kad mėgsta skaniai ir sočiai pavalgyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.