Stileivos sveikino naują kolekciją pristačiusį K.Rimdžių

Vilniuje ketvirtadienio vakarą stilistas Kęstas Rimdžius pristatė moterims kurtą kolekciją. Ją sudaro 24 modeliai. Tai trečioji ir didžiausia K.Rimdžiaus kurta kolekcija.

Stilistas Kęstas Rimdžius ir Agnė Jagelavičiūtė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Stilistas Kęstas Rimdžius ir Agnė Jagelavičiūtė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-05 20:44, atnaujinta 2018-03-01 13:08

Nuomonę, kad į dizainerių ir mados namų kolekcijų pristatymus atvykti apsirengus jų kurtais rūbais yra neskoningumo ženklas, dvi Agnės nusprendė tai paneigti. Agnė Jagelavičiūtė ir Agnė Armoškaitė, atvyko pasipuošusios rūbais iš naujosios K.Rimdžiaus kolekcijos.

2013-2014 metų rudens ir žiemos kolekcijoje dominuoja tamsūs žemės spalvų tonai, pilki atspalviai, baklažano spalva. Pats stilistas teigė, kad kurdamas drabužius jis koncentravosi į veiklią ir elegantišką miesto moterį.

„Trečioji kolekcija, kurioje pristatau sezono tendencijas, man yra labai ypatinga. Pasaulio podiumai vėl alsuoja moteriškumu, elegancija, klasikiniais siluetais ir prabangiais audiniais, o tai yra artima mano kūrybai. Tai įkvėpimas, kuris ateina savaime“, – kalbėjo stilistas K.Rimdžius.

K.Rimdžius džiaugėsi, kad į Lietuvą jam pavyko atsigabenti labai aukštos kokybės audinių iš Italijos. Pasak jo, šaltuoju sezonu svarbu turėti šildančių drabužių, todėl kolekcijai pasirinkti natūralūs, lietuviškiems orams pritaikyti audiniai: vilna, kašmyras ir šilkas.

Ypatinga vieta kolekcijoje skirta drabužiams iš odos. Jau ne pirmą sezoną ant podiumų karaliaujantys odiniai rūbai ir šį rudenį bei žiemą bus itin populiarūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?