Humoro, magijos ir muzikos scenos meistrai: „Mes sukursime jums šventę“

Šį rudenį Lietuvos žiūrovams bendrą jungtinį projektą pristato žinomi scenos meistrai – iliuzionistas Mantas Wizard, humoristė Violeta Mičiulienė, dainų autoriai ir atlikėjai Arvydas Vilčinskas bei jo sūnus Tadas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-09 18:16, atnaujinta 2018-03-01 11:56

Šį rudenį Lietuvos žiūrovams bendrą jungtinį projektą pristato žinomi scenos meistrai – iliuzionistas Mantas Wizard, humoristė Violeta Mičiulienė, dainų autoriai ir atlikėjai Arvydas Vilčinskas bei jo sūnus Tadas.

Pustrečios valandos trunkančioje programoje apstu įvairių spalvų – gero humoro, stebuklais patikėti priverčiančios magijos ir geriausių A.Vilčinsko dainų.

Pirmą kartą į gastroles po Lietuvos koncertų sales vykstantis Mantas Wizard sako, jog jo darbas yra jo pašaukimas ar – Dievo dovana. Todėl kiekvienam savo pasirodymui Mantas ruošiasi itin kruopščiai. Žiūrovai mago triukus pamatys teatralizuotus – su muzika, efektais, specialiai jo pačio sukurtais sceniniais kostiumais.

Dainų autorius ir atlikėjas A.Vilčinskas, visus subūręs bendrai idėjai, sako kad šie koncertai niekada nebus vienodi: “Per repeticijas ir koncertus stebiu savo kolegų darbą, nes man tai labai įdomu ir turbūt niekada neatsibos. Žaviuosi jų talentu. Kadangi mūsų visų repertuaras yra labai platus, kiekviename pasirodyme yra ir bus kas nors naujo. Tą supratau matydamas nuoširdų Manto bendravimą su publika ir Violetos improvizacijas”.

Pats A.Vilčinskas žiūrovų sako “nekankinsiantis” tik nauja savo kūryba. “Esu parašęs nemažai naujų dainų ir jomis tikiu. Tačiau, kaip neseniai pasakė Laima Vaikulė, žmonėms reikia naujų anekdotų ir senų dainų. Ir jokiu būdu ne atvirkščiai”, - kalbėjo muzikantas.

Publikai savo kūrybą pristatys ir Arvydo sūnus Tadas. Profesionalus muzikantas, grojantis dviejuose orkestruose, negali atsispirti nei scenos traukai, nei kūrybai - Tadas kuria dainas, o neseniai dienos šviesą išvydo ir pirmoji jo kompaktinė plokštelė.

Visai vyriškai trijulei scenoje vadovaus V.Mičiulienė, nuo kurios juokų užkulisiuose krizena ir jos kolegos.

„Kelis metus praleidau televizijoje, be tiesioginio kontakto su žiūrovais. Todėl tiesioginio bendravimo pasiilgau. Į koncertų sales grįžtu kaip vyras iš komandiruotės pas mylimą moterį“, - juokavo V.Mičiulienė.

Turnė „Muzika, juokas, magija“ prasidės rugsėjo 24 dieną Alytuje, o baigsis lapkričio 28 dieną Vilniuje. Atlikėjai taip pat aplankys Klaipėdą, Kauną, Kelmę, Pasvalį, Pagėgius, Ignaliną, Panevėžį, Birštoną, Šiaulius, Rokiškį, Zarasus ir Šilutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.