M.Mikutavičių į krepšinio šventę „atskraidino“ saugos tarnybos ekipažas

Praėjusį šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusi didžiulė krepšinio šventė, skirta paminėti dešimties metų sukakčiai, kai Lietuvos krepšinio rinktinė Stokholme tapo Europos čempione, galėjo likti be pagrindinio akcento – Marijono Mikutavičiaus atliekamos dainos „Trys milijonai“.

M.Mikutavičius dainą "Trys milijonai" atliko su Š.Jasikevičiumi.<br>M.Patašiaus nuotr.
M.Mikutavičius dainą "Trys milijonai" atliko su Š.Jasikevičiumi.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2013, 3:05 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 3:51 AM

Šis šventės organizatorių sumanymas nežlugo tik todėl, kad saugos tarnyba „Ekskomisarų biuras“ sugebėjo suorganizuoti itin greitą garsaus atlikėjo atvežimą iš kito renginio Druskininkuose į Kauną.

Taip jau sutapo, kad tą pačią dieną M.Mikutavičius dalyvavo Druskininkuose vykusiame muzikinio projekto „X Faktorius“ filmavime. Buvo žinoma, kad jis turės filmuotis iki 19 val., o jau pusę devynių vakaro M.Mikutavičius buvo laukiamas Kauno „Žalgirio“ arenoje, kur su auksinės rinktinės pergalių kalviu Šarūnu Jasikevičiumi turėjo dainuoti hitą „Trys milijonai“. Todėl krepšinio šventės organizatoriai kreipėsi į saugos tarnybą, kad profesionalai labai greitai ir saugiai nuvežtų garsų atlikėją.

Kadangi „X Faktoriaus“ filmavime Druskininkuose M.Mikutavičius užtruko pusvalandžiu ilgiau, nei planuota, „Ekskomisarų biuro“ darbuotojams teko tikrai sunki užduotis, tačiau ne tik Lietuvos, bet ir užsienio pramogų verslo žvaigždes dažnai saugantys ir kitas saugos paslaugas teikiantys profesionalai spėjo atlikėją atvežti laiku.

„Renginys Kaune buvo nebegalinis, jis turėjo baigtis 21 val., todėl aš turėjau iki to laiko spėti ir spėjom. Jei nebūtume spėję atvažiuoti, aš tiesiog nebūčiau pasirodęs – būtume apsisukę ir važiavę atgal. Ir nebūtų įvykę tai, kas buvo reklamuota ir žadėta žmonėms. Būtų buvę negerai“, – sakė Marijonas Mikutavičius apie ekstremalius šeštadienio įvykius.

Beje, šeštadienį Marijonas dainą „Trys milijonai“ traukė po ilgo laiko. Dainininkas yra pareiškęs, kad ši daina jau seniai tapo visos tautos daina. „Jai nereikia jokių atlikėjų, arba priešingai – ją gali dainuoti kas tik nori“, – yra teigęs jis.

Įdomu ir tai, kad po šios dainos atlikimo Š.Jasikevičius pats paprašė Marijono su juo nusifotografuoti. Regis, krepšininkas labai gerbia M.Mikutavičiaus talentą.

Lyg amerikietiškais kalneliais

Garsus atlikėjas ir televizijos laidų vedėjas pasakoja, kad skubėti tenka, bet paprastai viską susiderina ir nuvažiuoja savo pajėgomis.

„Šį sykį tiesiog taip išėjo, kad ir ten svarbu, ir ten. Ir mes turėjome labai mažai laiko įveikti tokį atstumą. Aš su savo mašina tikrai to nebūčiau padaręs“, – sako Marijonas.

Paklaustas, koks jausmas buvo taip ekstremaliai važiuojant, M.Mikutavičius sakė: „Tai kaip amerikietiški kalneliai – tik už dyką.“ Jis negailėjo gerų žodžių jį vežusiems darbuotojams. „Man buvo ramu ir aš tai pasakiau to automobilio vairuotojui. Jei tokiu greičiu būtų važiavęs koks nors mano draugelis, man būtų delnai prakaitavę, o dabar jautėsi, kad tie vyrai žino, ką daro, ir man buvo ramu. Labiau smalsu ir įdomu negu baisu“, – pasakojo M.Mikutavičius. Beje, „Ekskomisarų biuro“ Alytaus teritorinio padalinio vadovas Saulius Mastauskas, kuris tiesiogiai rūpinosi garsaus atlikėjo atvežimu į Kauną, sakė, kad šioje „operacijoje“ dalyvavo ne vienas saugos tarnybos ekipažas – kiti rūpinosi, kad skubančiam automobiliui kelyje nebūtų netikėtų kliūčių. „Važiavome greitai, bet saugiai. Norint atlikti tokią užduotį reikėjo ir specialaus automobilio, ir ne per vienerius metus suformuotų specialių vairavimo įgūdžių. Džiaugiamės, kad klientai liko patenkinti“, – sakė S.Mastauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.