D.Baumilė ir I.Burlinskaitė varžėsi, kurios blynas skanesnis

Tai, kad pusryčiai – svarbiausia dienos maisto raciono dalis, žino kone kiekvienas. Galima valgyti dribsnius, vaisius, galima užkišti skrandį sumuštiniais, tačiau galima pasiruošti ir gardžių blynelių. Ir visi nesvarbu su kuo jie bebūtų: su bananais, varške, sūriu ar lašiša.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2013, 2:07 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:57 PM

Kad galima maitintis sveikai ir gardžiai įrodė ir žinomi Lietuvos aktoriais, dainininkai bei pramogų pasaulio atstovai. Susirinkę vėlyvų pusryčių jie patys stojo prie naujai atidaryto kavinės „Presto“ virtuvės stalo ir paruošė mėgstamus blynelius.

Savo kulinarinius sugebėjimus išbandė dainininkė Vaida Genytė, grupės „Kitokios“ narės Laura Lepšytė ir Indrė Burlinskaitė, aktorės Redita Dominaitytė bei Žemyna Ašmontaitė, atlikėja Diana Dargienė, teisininkė Dainė Baumilė, Ramunė Klivečkienė.

Reditos Dominaitytės visa šeima labiausiai mėgsta saldžius blynelius su varške, tačiau ji mieliau renkasi blynelius su egzotiškesniu, jūros gėrybių, lašišos ar ikrų įdaru. Kavinėje „Presto“ ji kepė ir pasigardžiuodama valgė blynelius su ikrais. R. Dominaitytė juokavo, kad visi rytai galėtų prasidėti taip, kaip šis: kavinėje su kvapnia kava, nuostabiais pusryčiais ir smagia, mergaitiška kompanija.

Teisininkė Dainė Baumilė šįsyk užsuko trumpam, tačiau džiaugėsi, kad išgirdo naudingų patarimų ir smagiai praleido laiką. Dainė blynelius ruošė su lašiša ir brokoliais, nes toks įdaras, pasak jos, ne tik labai skanus bet ir sveikas. Diana Dargienė neslėpė, kad ji maistui neišranki. „Dažniausiai gaminu tai, ką mėgsta mano šeima. Aš valgau viską, todėl ir blyneliai man patinka visokie. Aišku, atsižvelgiu į tai, ko tą dieną nori ir prašo mano organizmas,“ – sakė Diana Dargienė. Diana kepė blynelius su vištiena ir daržovėmis.

Fitneso čempionė, grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė pati blynelių šiuo metu nevalgo, nes aktyviai sportuoja ir labai rūpinasi savo kūno linijomis, tačiau mylimąjį mergina visada mielai palepina šiuo patiekalu. Šįsyk Indrė blynelius kepė su mėsa.

Aktorė Žemyna Ašmontaitė beveik negamina. Ir blynelių kepti iki šiol nemokėjo. Tačiau po trumpos profesionalių virtuvės šefų instrukcijos, jei puikiai pavyko. Ž.Ašmontaitė džiaugėsi, kad nuo šiol mokės draugams iškepti gardžių blynų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.