Paviešintos J.Valančiūno ir E.Ačaitės vestuvių nuotraukos

Viešbučio kambariai kainuoja nuo 160 iki 300 litų parai.

Laiminga vestuvių akimirka: J.Valančiūnas susituokė su savo mylimąja E.Ačaite. Krepšininko rankose - santuokos liudijimas.
Laiminga vestuvių akimirka: J.Valančiūnas susituokė su savo mylimąja E.Ačaite. Krepšininko rankose - santuokos liudijimas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2013, 12:16 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:28 PM

Sukviesti į „Toronto Raptors“ žaidėjo J.Valančiūno ir jo mylimosios E.Ačaitės atsisveikinimo prieš skrydį į Kanadą vakarą, artimieji ir bičiuliai buvo priblokšti.

„Lietuvos rytui“ pavyko gauti nuotraukų iš šių vestuvių. Dabar Lietuva gali pamatyti, kaip praėjusį savaitgalį per savo šventę atrodė viena garsiausių šalies porų - krepšininkas J.Valančiūnas ir teisininkės išsilavinimą turinti jo išrinktoji E.Ačaitė.

Tarp svečių buvo J.Valančiūno ir E.Ačaitės tėvai, artimiausi giminaičiai ir keletas draugų.

Jie netgi neatkreipė dėmesio į pusvalandį vėliau salėje pasirodžiusią Raseinių teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus darbuotoją.

Kai atsistojo kalbėti tamsiai mėlynu kostiumu pasipuošęs J.Valančiūnas ir įvairiomis spalvomis žėrinčia prabangia suknele vilkinti Eglė, jie prasitarė, kad turi siurprizą.

Ceremonija prasidėjo 20 valandą. Buvo perskaitytas priesaikos tekstas, Jonas ir Eglė pasakė „taip“, jaunoji pasirinko vyro pavardę.

Šią iškilmingą akimirką salėje buvo taip tylu, rodės, daugelis svečių laikė užgniaužę kvapą.

Savo apsisprendimą jaunieji dar kartą patvirtino parašais, taip pat pasirašė santuokos liudininkais tapę Jonas Bilotas ir Marija Butkutė.

Jaunosios motina Vida Ačienė įteikė jaunavedžiams šv.Mergelės Marijos paveikslą, o Jono motina Danutė Valančiūnaitė pasakė: „Aš turėjau tik sūnų, o dabar turėsiu dar ir dukterį.“

Restorano „Karpynė“ direktorė Kristina Viršilienė iki paskutinės minutės irgi nežinojo, kad čia tuoksis žinomas krepšininkas ir jo išrinktoji.

Visi patiekalai buvo pasirinkti iš įprasto valgiaraščio, skirto banketams. Nebuvo ypatingų pageidavimų, apie kuriuos dažniausiai užsimena būsimi vestuvininkai.

Svečių nakvynei užsakyti 9 kambariai, tarp jų – keli liukso apartamentai. Viename jų – prabangi dvigulė lova, valdoma nuotoliniu pultu.

Viešbučio kambariai kainuoja nuo 160 iki 300 litų parai.

Pokylis užsitęsė iki paryčių, kitą rytą, šeštadienį, viešbutyje likę nakvoti jaunavedžių svečiai pasivaišino pusryčiais ir išvyko.

Plačiau apie vestuves ir daugiau vestuvių akimirkų rasite šeštadienio „Lietuvos ryto“ žurnale „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.