„Lietuvos ryto“ televizijos veidai pozavo žurnalo viršeliui

Jau šį pirmadienį, spalio 7-ąją, „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje startuoja naujas, kitoks sezonas. Penktąjį, jubiliejinį, sezoną televizija pasitinka gerokai atnaujinusi tinklelį ir subūrusi daugybę žiūrovams gerai pažįstamų eterio veidų. Vieną spalio dieną Renata Mikailionytė, Edita Užaitė, Rūta Janutienė, Aušra Kilkuvienė, Timūras Augucevičius ir kiti laidų vedėjai rinkosi į „PIX Studiją“ pozuoti sezono įvaizdinėms nuotraukoms.

Fotosesijos akimirka.<br>"PIX studija" nuotr.
Fotosesijos akimirka.<br>"PIX studija" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2013, 10:00 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:27 AM

Paisydama tradicijų „Lietuvos ryto“ televizija ir šiemet išlaiko solidų įvaizdį. Sezone dominuoja raudona, juoda ir balta – amžinai madinga klasika. Toks išlieka ir televizijos tinklelis: darbo dienomis 22.00 val. vakaro žiūrovų lauks jau seniai pamėgta žiūrimiausia publicistika.

Pirmadieniais – dokumentinių laidų ciklas „Nusikaltimas ir bausmė. Kriminalinės paslaptys su Kristupu Krivicku“, antradieniais – eterio premjera „Patriotai“, kuriai diriguos R.Janutienė ir Tomas Čyvas, Arnas Klivečka ir tiesioginė politinių debatų laida „Sąmokslo teorija“ „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje – trečiadieniais, antram sezonui į eterį grįžta R.Janutienės „Nuoga tiesa“, kuri bus rodoma ketvirtadieniais.

Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21.45 val. garsiai juoktis kvies T.Augucevičius ir „Žinių naujienos“. Laida jau startavo televizijos eteryje, o internete publikuojamos „Žinių naujienų“ serijos jau tapo interneto hitu.

Į televiziją po ilgos pertraukos grįžtanti A.Kilkuvienė penktadieniais 19.50 val. kvies „Kitokiam pokalbiui“. Laidos svečiai – ne tik šalyje žinomi žmonės, bet ir dar niekur nerodyti įvairių veiklos sričių profesionalai. „Žiūrovai apie laidos herojus sužinos tai, ką iki šiol žinojo tik jų šeimos nariai“, – drąsiai žada A.Kilkuvienė.

Mistikos mėgėjus ir „vaiduoklių medžiotojus“ prie ekranų prikaustys „Pasaulis X“, kuri eteryje – penktadieniais 20.50 val. Laidos vedėjas, aktorius Mantas Vaitiekūnas tikina – tiesa niekam nereikalinga. „Juk taip lengviau gyventi, tiesa? Įdomi man tik ši akimirka. O tikėjimas suteikia dvasinę ramybę...“

Praktiškiems patarimams neabejingas žiūroves ir žiūrovus į savo gerbėjų ratą jau sėkmingai buria laida „Viskas bus gerai“. Vedėjų įguloje trys žavios damos – R.Mikailionytė, E.Užaitė ir Raminta Stanaitytė. Savaitgalio desertas šeštadienio rytais 11.00 val.

Vedėjų įvaizdį sukurti padėjo dizaineris, stilistas Egidijus Rainys, fotosesija pasirūpino fotografijos profesionalai „PIX Studija“.

„Lietuvos ryto“ televizija – kitokia televizija. Naujas sezonas jau nuo spalio 7 dienos!

Fotosesijos užkulisius galite pamatyti čia. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?