Astrologė prakalbo apie J.Valančiūno ir jo žmonos Eglės santuoką

Rugsėjo mėnesį visuomenę nustebino netikėtos NBA krepšininko Jono Valančiūno

„Turiu pasakyti tai, kad jų santuoka yra iš meilės. Šie jaunuoliai, žiūrint astrologiškai, yra puiki, vienas kitą papildanti pora,"- teigė L.Banaitienė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Turiu pasakyti tai, kad jų santuoka yra iš meilės. Šie jaunuoliai, žiūrint astrologiškai, yra puiki, vienas kitą papildanti pora,"- teigė L.Banaitienė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2013, 12:27 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:10 AM

„Turiu pasakyti tai, kad jų santuoka yra iš meilės. Šie jaunuoliai, žiūrint astrologiškai, yra puiki, vienas kitą papildanti pora,"- teigė L.Banaitienė.

Astrologė neslepia, jog nors šie metai E.Ačaitei laimingi, tačiau gyventi užsienyje, bent jau pirmus metus, bus nelengva, tačiau vėliau moteris turėtų apsiprasti.

Pasak astrologės Jonui reikia juo pasitikinčios ir namų židiniu besirūpinančios žmonos, o Eglė ta asmenybė, kuri komfortą namuose tikrai sugebės suteikt. Nepaisant to L.Banaitienė pataria sėkmingam krepšininkui nepamiršti, jog moteris yra aktyvi ir stipri, tad gyvenime nenorės likti vyro šešėlyje ir sieks padaryti karjerą. Tačiau tai, pasak astrologės, neturėtų sukelti didelių nesutarimų.

„Pasak žvaigždžių, tai pora turinti daug bendrų interesų ir pomėgių. Santuokai tapti tvirta padės ne tik juos siejantis ryšys, bet ir pakankamai atsakingas požiūris į šeimą", - kalbėjo astrologė.

Reikėtų pažymėti, jog astrologė L.Banaitienė jau yra sudariusi daugybę pasiteisinusių žinomų ir garsių žmonių horoskopų, tačiau ne visi jie yra kupini sėkmės ir gražių perspektyvų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.