Paaiškėjo sportiškiausios šalies įžymybės

Lietuvos garsenybės nuolat tikina, kad jų dailių figūrų paslaptis – nuolatinės treniruotės. Vis dėlto tik drąsiausi priėmė treniruočių iššūkį „X-Fit“.

Iš kairės: Asta Pilypaitė, Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė.<br>D.Umbraso nuotr.
Iš kairės: Asta Pilypaitė, Viktorija Sutkutė ir Simona Nainė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2013, 7:43 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:48 PM

Deividas Meškauskas, Diana Labočevskė, Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė, Mindaugas Mickevičius-Mino – tai tik kelios įžymybės, priėmusios šį iššūkį ir pademonstravusios savo jėgą ir greitį.

Pasiskirstę į dvi komandas garsūs šalies žmonės susigrūmė dėl sportiškiausios komandos titulo. Pritūpimai, atsilenkimai, svarmenų kilnojimas, laipiojimas ant pakylos ir grandinių plakimas – tai užduotys, kurias turėjo įveikti garsenybės. Panašu, kad daug jėgų ir ištvermės reikalaujančios rungtys visai nenuvargino konkurso dalyvių – geros nuotaikos čia netrūko.

Lietuvos įžymybes vertino specialiai suburta olimpiečių komanda: Aleksandras Kazakevičius, Mindaugas Griškonis ir Ignas Navakauskas. Tiesa, profesionalūs sportininkai, pasiteiravus, kokia yra pergalės paslaptis, nedaugžodžiavo.

„Tiki likimu ir laimi“, - juokėsi baidarininkas I.Navakauskas.

Dainininkė Greta Lebedeva taškus savo komandai nusprendė pelnyti pasitelkusi moterišką žavesį. Flirtas su imtynininku A.Kazakevičiumi Gretai padėjo - jos komanda nugalėjo. Tiesa, konkurentus ši komanda nugalėjo vos keliomis šimtosiomis sekundėmis.

Be Gretos nugalėtojų medaliais pasipuošė Asta Pilypaitė, Vidmantas Šiugždinis, V.Sutkutė ir Andrius Kandelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.