„Mis Lietuva 2008“ laimę rado įsikūrusi po vienu stogu su sielos draugu

„Mes – ne pora, o šeima!” – juokdamiesi pareiškė kartu gyvenantys konkurso „Mis Lietuva 2008” nugalėtoja, radijo laidų vedėja 22 metų Gabrielė Martirosianaitė ir plaukų stilistas, salonų „UFF” savininkas 33-ejų Valerijus Gigevičius. Tačiau tai - netipiška šeima, nors ir gyvena po vienu stogu. Plaukų stilistas į gražuolės širdį ir ranką nepretenduoja. „Jei tikrai kuriam nors vaikinui rūpės Gabrielė, jis ras būdų, kaip ją suvilioti“, - būsimiems merginoms gerbėjams vilties suteikia  V.Gigevičius.

Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Kaikarytė

2013-11-20 06:33, atnaujinta 2018-02-20 06:44

Gražuolę ir kirpėją suvedė kūryba. Vienas Gabrielės bičiulis kartą pakvietė ją į V.Gigevičiaus šukuosenų šou.

„Žiūrėjau į tą kolekcijos pristatymą išsižiojusi! Negalėjau patikėti, kad tai vyksta Lietuvoje – prieš tai juk gyvenau užsienyje, dirbau modeliu ir buvau mačiusi įvairiausių pristatymų.

Po pasirodymo priėjau prie Valerijaus ir pagyriau jį”, – apie pažinties pradžią pasakojo Gabrielė.

Simpatija tarp šių dviejų žmonių užsimezgė iš karto.

Valerijus irgi buvo nustebintas, mat pramogų pasaulyje nedažnai sutiksi nuoširdų ir atvirą žmogų. O Gabrielė jam pasirodė būtent tokia.

„Negailėjau Gabrielei patarimų, kaip elgtis. Ji buvo jau laimėjusi gražiausios lietuvės titulą, tad šalia atsirado daug žinomų žmonių, kurie staiga panoro su ja bendrauti. Gabrielei viskas atrodė įdomu. Bet reikia mokėti atsirinkti žmones”, – mano Valerijus.

Gabrielė nuo pat mokyklos laikų kur kas geriau sutardavo su vaikinais, o ne su merginomis – iš pastarųjų dažniausiai sulaukdavo tik pavydo. Kurgi ne – ji anksti pradėjo keliauti po pasaulį, fotografuotis reklamose, paskui dar pasipuošė grožio karalaitės karūna, tad nemalonių emocijų, išgalvotų istorijų ir intrigų iš moteriškos aplinkos netrūko.

„Su vaikinais bendrauti paprasta. Nors turiu ir keletą artimų draugių”, – sakė Gabrielė.

Riba tarp meilės ir draugystės – labai nedidelė. Gabrielė su Valerijumi, išgirdę šį teiginį, tik nusijuokė.

Buvo laikas, kai juodu rodydavosi viešumoje, paskui bandė į šventes ateiti ir išeiti skirtingais keliais. Bet pagaliau liovėsi slapstytis ir ėmė elgtis taip, kaip jiems patinka.

Nors Valerijus dirba grožio srityje, apie manikiūrą ar šukuosenas juodu nesikalba – pakanka kitokių temų. Gabrielė pasiskundė, kad jai sunkiausia pakliūti į V.Gigevičiaus kėdę. Vis dėlto gražuolės šukuosena pastaraisiais metais rūpinasi tik jis.

Gabrielę jos draugas kai kada pabara griežčiau nei mama.

„Kodėl gi ne – Gabrielė jauna ir tik pradeda žengti per gyvenimą, galiu jai patarti, padėti ir, žinoma, pabarti. Esu jai tarsi vyresnysis brolis”, – sakė Valerijus.

Tiek vieno, tiek kito tėvai tokią sielos draugystę supranta. Gabrielė svarstė, kad galbūt širdyje jie tikisi ir ko nors daugiau.

„Mano tėvams svarbu, kad būčiau laiminga, kad mane suptų geri žmonės. Todėl jie džiaugiasi, jog turiu žmogų, kuris manimi rūpinasi”, – teigė pašnekovė.

Ar Valerijus neatbaidys nuo Gabrielės pretendentų į mylimuosius?

„Jeigu jie bijo, vadinasi, yra ne potencialūs mylimieji. Jei tikrai kuriam nors rūpės Gabrielė, jis ras būdų, kaip atkreipti jos dėmesį, suvilioti. Jeigu jam kas nors bus neaišku, pagaliau prieis ir tiesiai paklaus”, – Valerijus neįžvelgia jokių problemų, kad su Lietuvos gražuole ne tik lankosi renginiuose, bet ir gyvena po vienu stogu.

Valerijui buvo pabodę gyventi vienam – jis dažnai keliauja, tad smagu grįžtant pamatyti šviesą savo namų languose. Kartais iš anksto parašo Gabrielei žinutę, kad ką nors pagamintų jo grįžimo proga.

Buitis jų nevargina, tuo rūpinasi namų tvarkytoja. Maisto juodu perka kiekvienas tokio ir tiek, kiek mėgsta ir nori.

Valerijus nemėgsta plauti indų, o Gabrielę erzina nešvarios lėkštės, tad jas pati ir išplauna.

Rytą atsikėlusios Gabrielės nevaržo vyras namuose. Mama ją išmokė vos pakilus iš patalo susitvarkyti, pasigražinti ir tik tuomet rodytis.

„Kai namuose yra vyras, negaliu būti susivėlusi”, – juokėsi tituluota gražuolė.

Juodu su Valerijumi vienas kitą puikiai jaučia.

„Kartą grįžau po darbo pikta ir pavargusi. Vos išvydęs mane Valerijus paklausė, kas nutiko, nors dar nebuvau pratarusi nė žodžio”, – pasakojo Gabrielė.

Sielos draugui ji yra pademonstravusi visą savo jausmų paletę – nuo laimės iki ašarų. Juodu ir apsigyveno kartu tuomet, kai Gabrielei buvo nelengva emociškai.

„Kai kada, kai kartu leidžiame laisvą dieną, būdami kartu svetainėje galime net nesikalbėti – kiekvienas įnikęs į kompiuterį ar knygą. Juk ne su kiekvienu žmogumi gali patylėti ir nejusti dėl to įtampos”, – draugyste džiaugėsi Valerijus.

"Stilius" 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.