Naujame salone E.Vitulskienė ir G.Gurevičiūtė rinkosi sau drabužius

Mados namų „Tiulo fėja“ dizainerė Viktorija Jakučinskaitė nuo šiol kurs ne tik pagal individualius užsakymus. Moteris persikėlė į naujas patalpas senamiesčio Vokiečių gatvėje ir savo kūrybos gerbėjams pristato pret-a-porter drabužių kolekciją, skirtą dėvėti kiekvieną dieną.

Erika Vitulskienė ir Gintarė Gurevičiūtė (dešinėje).<br>T.Bauro nuotr.
Erika Vitulskienė ir Gintarė Gurevičiūtė (dešinėje).<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2013, 7:04 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:29 AM

Suknelės, sijonai, kombinezonai ir palaidinės – visa tai sukurta dėvėti kiekvieną dieną darbe, o po jo į teatrą skubančios damos prastai neatrodys ir jame. Būtent taip tikina pati V.Jakučinskaitė, anksčiau kelerius metus saloną turėjusi Užupyje.

„Užaugome. Klientėms noriu pasiūlyti kažką naujo. Be mano mėgiamų pastelinių spalvų moterys ir merginos galės išsirinkti mėlynos, pilkos, rudos spalvų apdarus, puoštus nėriniais ar siuviniais. Yra drabužių ir iš margo audinio“, - pasakojo V.Jakučinskaitė. Atpažįstantys dizainerės braižą ras ir jos kūrybos simbolį – laikrodį. Jo logotipas puošia ir kai kuriuos salone esančius drabužius.

V.Jakučinskaitę labiausiai išgarsino vestuvinės suknelės. Dizainerė papuošė ne vieną garsią šalies nuotaką. Per savo vestuves mados namų „Tiulo fėjos“ suknelę šią vasarą vilkėjo dainininkė Evelina Anusauskaitė.

„Pastebiu, kad pasibaigus šiltajam sezonui vis daugiau klienčių prašo pasiūti ne vestuvines ar šventines sukneles, o kasdienes. Dabar jos galės rasti viską vienoje vietoje. Siuvykla antrame aukšte, o jau pardavimui paruošti drabužiai – pirmame“, - portalui lrytas.lt sakė Viktorija.

Į naują mados namų „Tiulo fėjos“ saloną atvyko ne tik V.Jakučinskaitės šeima, bet ir šalies garsenybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.