Pernai Gruzijoje Naujuosius metus sutikusi Šorena šįmet renkasi šventę Lietuvoje

2013-uosius Gruzijoje su mylimais žmonėmis sutikusi dainininkė Šorena Džaniašvili naująją metų sandūrą šįsyk švęs dirbdama – likus kelioms valandoms iki vidurnakčio ji savo balsu džiugins „Auksinio balso“ Gala koncerto, vyksiančio Vilniuje, „Siemens“ arenoje, klausytojus.

Šorena su mama.<br>R.Jurgaičio nuotr.
Šorena su mama.<br>R.Jurgaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:07 AM

Ji pasakojo, kad Naujieji metai Gruzijoje sutinkami triukšmingiau ir iškilmingiau nei Lietuvoje. Tai Š.Džaniašvili, kaip ir jos tautiečiams, yra pagrindinis metų akcentas, svarbesnis už visas kitas progas. Būtent todėl atlikėja, paskutinįjį metų vakarą praleidusi darbingai, neketina anksti eiti miegoti, o žada su artimais draugais pakelti šampano taurę.

Jai svarbu, kad per Naujuosius metus greta būtų artimieji, kuriuos galėtų apkabinti ir pasveikinti. „Nors koncertai pareikalauja daug energijos, jos liks ir sutikti šventę su mylimais žmonėmis“, - patikino atlikėja.

Pasibaigus švenčių maratonui Šorena ketina susikoncentruoti į naujus darbus – muzikinės programos kūrimą, kuriai idėjų parsivežė iš pasaulinės muzikos parodos.

„Kiekvienas koncertas, kiekvienas susitikimas su publika, kiekvienas pabendravimas su mėgiamos srities specialistais sukelia naujų minčių bei idėjų“, - sakė Š.Džaniašvili.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“