Naujus auskarus įsigijusi M.Račiūnaitė-Pogrebnojė mėgsta išraiškingus papuošalus

„Namuose papuošalų turiu nedaug, nemėgstu apsikrauti, tačiau jei jau kokį įsigyju – jis turi charakterį“, – juokėsi antradienio vakarą šiuolaikinių Vakarų Europos juvelyrų kolekcijos parodoje apsilankiusi Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė. Modelio ausis papuošė išskirtinio dizainio lenkų juvelyrės auskarai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-10 18:43, atnaujinta 2018-02-19 21:35

Pasak jos, stilingi papuošalai – būtinas kiekvienos moters atributas. Pati tamsaus metalo juvelyriką mėgstanti moteris sako stengiasi visuomet prie aprangos priderinti stilingus aksesuarus. „Kartais, rodos, apsirengi, viską susiderini, tačiau kako trūksta. Tai – akcentas, būtinas cinkelis“, – svarstė Monika. Nepaisant to, ji patikino nejaučianti komplekso išeiti į gatvę ir nepasipuošusi, ir nepasidažiusi – daug svarbiau vidinis moters grožis.

Neretai Monika puošiasi tais pačiais papuošalais ir stengiasi atrasti vis naujus derinius prie mėgstamų drabužių. Mėgstamiausias jos papuošalas – driežiuką vaizduojantis vestuvinis žiedas. Tačiau jį jo kasdien nenešioja. „Žiedas man labai reikšmingas, apsimaunu jį ypatingomis progomis. Be to – šventintas“, – portalui lrytas.lt sakė ji. Idėja kurti neįprastus žiedus kilo jos vyrui, dizaineriui Aleksandrui Pogrebnojui. „Tai – jo mintis. Man tiesiog labai patiko. Driežas simbolizuoja sėkmę“, – sakė Monika.

Modelis į galerijoje "AV17" vykusį pristatymą atvyko ne šiaip sau. Ji didelė galerijos gerbėja, kaskart čia randanti įdomių ir išraiškingų papuošalų. Šiuolaikinių juvelyrikos dirbinių kolekcijoje galima pamatyti jaunų ir jau vardą spėjusių užsitarnauti menininkų originalius ir konceptualius darbus iš skirtingų pasaulio šalių.

Apžiūrėti naujos papuošalų kolekcijos atvyko ir aktorė Nijolė Narmontaitė su vyru Pauliumi Kovu, čia taip pat viešėjo Lietuvos spaudos fotografų klubo prezidentas Jonas Staselis, pramogų ir verslo pasaulio atstovai. Kolekcijos pristatymo vakarėlyje svečiams A.Pogrebnojus pasiūlė išbandyti naują kokteilio receptą. Visi susirinkusieji buvo raginami dalyvauti loterijoje, kurioje buvo galima laimėti vieną iš papuošalų. Burtai lėmė, kad juvelyrinį dirbinį laimėjo muzika renginyje besirūpinęs Marius Cechanavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.