Lietuvos aukštuomenei - išskirtinė proga įvertinti itin prabangius laikrodžius

Ketvirtadienio vakarą sostinės viešbutis „Kempinski Cathedral Square“ prigužėjo svarbių svečių: politikos, verslo, pramogų ir sporto sričių atstovų iš Lietuvos ir užsienio. Visi jie susirinko į prabangių šveicariškų laikrodžių „Hublot“ pristatymą, kuriuos jau visai greitai bus galima įsigyti ir mūsų šalyje.

Iš kairės: Daina ir Antanas Bosai, Kristina Tučkutė ir Patrice'as Romulas.<br>D.Umbraso nuotr.
Iš kairės: Daina ir Antanas Bosai, Kristina Tučkutė ir Patrice'as Romulas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-19 22:21, atnaujinta 2018-02-19 18:16

Grindis šluojančiomis suknelėmis pasipuošusios damos ir prabangiais kostiumais vilkintys vyrai apžiūrinėjo nuo 11 tūkst. eurų (apie 38 tūkst. litų) kainuojančius rankinius laikrodžius.

Laikrodis tiek vyrui, tiek moteriai padeda išspręsti didžiausią stiliaus galvosūkį, kokias puošmenas, aksesuarus prisiderinti. Puikus laikrodis – gero skonio ir socialinės padėties rodiklis.

Nuostatai, kad laikrodis – pagrindinė neginčijama puošmena, netiesiogiai pamatai padėti dar XVI amžiuje, kai Jeanas Calvinas savo pasekėjams uždraudė dabintis brangenybėmis. Tuomet turtingieji visą dėmesį nukreipė į laikrodžius. Į šį nedidelį prietaisą buvo sutelkta visa technikos galia ir juvelyrikos meistrystė – laikrodis tapo svarbiausia puošmena.

Šių metų pabaigoje Lietuvoje išskirtinę teisę „Hublot“ laikrodžiais gavo juvelyrikos kompanija „Auksinė dovanėlė“, kuri yra sėkmingas Šmuilovičių šeimyninis verslas. Pasveikinti lietuvių, pradėsiančių prekiauti šiais laikrodžiais, atvyko „Hublot“ atstovai iš Šveicarijos.

Šveicarų manufaktūra „Hublot“ įkurta 1980 metais. Dabar ji - prancūzų prabangos prekių milžinės „LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton“ nuosavybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.