D.Montvydas pasidalino pirma nuotrauka su dukra

Dar spalio pabaigoje atlikėjas Donatas Montvydas ir jo mylimoji Veronika sulaukė šeimos pagausėjimo – jiems gimė dukra Adelė.

Dar spalio pabaigoje atlikėjas Donatas Montvydas ir jo mylimoji Veronika sulaukė šeimos pagausėjimo – jiems gimė dukra Adelė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Dar spalio pabaigoje atlikėjas Donatas Montvydas ir jo mylimoji Veronika sulaukė šeimos pagausėjimo – jiems gimė dukra Adelė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 25, 2013, 6:11 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:01 PM

„Mane ir mano žmoną Veroniką aplankė gandrai. Mūsų jauna šeima susilaukė dukrytės“, - dar seniau portalui lrytas.lt sakė žinomas dainininkas. Daugelis smalsuolių spėliojo, į kurį iš tėvų labiau panaši dviejų mėnesiu mergytė, tačiau kruopščiai asmeninį gyvenimą nuo pašalinių akių slėpęs atlikėjas galiausia nusprendė viešai pasidalinti šeimos nuotrauka.

„Sveikiname visus su šv.Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais metais!!! Laimes, džiaugsmo, sveikatos. Nuoširdžiai, Montvydų šeima- Donatas, Veronika ir Adelyte“, – po „Facebook“ išplatinta nuotrauka parašė Donatas. Būrys jo gerbėjų ėmė sveikinti gražią šeimą linkėdami jiems gražių švenčių.

Tačiau šiuo metu Donatui rūpi ne tik tėvystės džiaugsmai. Vos prieš kelias dienas jis pristatė naują savo albumą „Norim dar“, kurio premjera publikai penktadienį įvyks specialiame koncerte Vilniaus „Forum Palace“ rūmuose. Atlikėjas į sceną eis su būriu muzikantų, šokėjais ir koncertuos dvi valandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.