Dešimtmetį susituokę J. ir K.Krivickai atnaujino santuokos įžadus ir pakrikštijo dukras

Ketvirtadienis Kristupo Krivicko šeimoje - triguba šventė. Tai ne tik antroji Kalėdų diena, bet ir vestuvių metinės bei visų trijų dukrelių krikštynos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-26 14:06, atnaujinta 2018-02-19 16:52

10 metų vedybinio gyvenimo sukaktį paminėję Kristupas ir Jurgita Krivickai savo santuokos įžadus ketvirtadienį atnaujino Vilniaus Šv.Jono Krikštytojo ir Šv.Jono apaštalo ir evangelisto bažnyčioje.

Čia pat buvo pakrikštytos ir trys poros dukrelės: Atėnė, Elada ir Fausta.

Šeima į šventines mišias atvyko senoviniu prabangiu automobiliu. K.Krivickas ant rankų nešė mažąją Faustą, o Atėnė ir Elada link maldos namų ėjo įsikibusios į mamos rankas.

K.Krivickas per ceremoniją vilkėjo juodą kostiumą, o Jurgita - lietuvių dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurtą baltą suknelę. Nuo žiemiško šalčio moterį saugojo baltas paltas. Poros dukterys šia proga taip pat pasipuošė baltomis suknelėmis.

Uždaroje šventėje dalyvavo tik Kristupo ir Jurgos artimieji bei geriausi draugai. Po ceremonijos bažnyčioje jie visi šventę pratęsė viešbučio „Narutis“ restorane.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.