Į M.Petruškevičiaus vardo namų kvapo pristatymą Kaune susirinko būrys garsenybių

Kauno Mykolo Žilinsko dailės galerijoje šeštadienio vakarą stilistas Mantas Petruškevičius pristatė savo vardo namų kvapą „Mantas Petruskevicius by Culti Fiori Bianchi“.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 28, 2013, 11:38 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:22 PM

Prieš dvi savaites šį kvapą vyras pristatė Vilniuje, o tarpušvenčiu nutarė pamaloninti gimtojo miesto publiką.

„Tai — nedidelė dovana Kalėdų proga kauniečiams. Šis vakaras ne tik stilingas, bet ir labdaringas. Perkantys šį namų kvapą dalį sumokėtos sumos skiria Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondui, su kuriuo bendradarbiauju ne vienerius metus“, — kalbėjo M.Petruškevičius.

Stilistas sakė, jog M.Žilinsko dailės galerijos erdvės jį žavi nuo pat vaikystės. Jis seniai svajojo surengti čia ką nors įspūdinga, pasikviesti žmones, kurie artimi ir brangūs.

Prieš renginį stilistas sales, kuriose saugomos nacionalinės vertybės, pagražino veidrodiniuose kubuose pamerktais šimtais bene labiausiai jo mėgstamų gėlių — baltų lelijų žiedais. Renginio vietą papuošė iš prabangaus šampano „Mumm“ butelių pastatyta eglė. Šiuo šampanu svečiai buvo vaišinami visą vakarą.

M.Petruškevičius — pirmasis lietuvis, kurio vardu garsūs Italijos aukštosios parfumerijos namai „Culti“ pavadino namų aromatą.

Šiais metais M.Partruškevičius keliskart važiavo į Milaną, kur susipažino su „Culti“ namų kvapų kūrėju Alessandro Agrati ir kompanijos prezidentu Giovanni Lato.

Italijos verslininkai liko maloniai nustebinti lietuvio prabangos pojūčiu ir aistra nišinei parfumerijai. Todėl sutiko išleisti jo vardu pavadintą namų kvapą, kurio aromatas susideda iš jazminų, bergamočių, lelijų, mirabelių, muskuso ir kedro.

Vardinis M.Petruškevičiaus namų kvapas — limituoto leidimo. Jo išleista 500 buteliukų. Kiekvienas su unikaliu numeriu.

Netradicinėje erdvėje surengtame M.Petruškevičiaus namų kvapo vakarėlyje dalyvavo kviestinė publika — būrys žinomų verslininkų, menininkų, medikų, dizainerių, modelių iš Kauno ir Vilniaus.

Vakarėlyje buvo ir bendrovės „Culti“ savininkai ir šio prekės ženklo atstovai Baltijos šalims Kristina ir Povilas Stroliai, kurių dėka stilistas susipažino su italais.

Verslininkai tvirtino, jog Mantas yra labai ambicingas, o italai itin išrankūs.

„Tačiau po sunkaus beveik metų darbo, įtikinėjimų ir Manto charizmatiškumo turime puikų rezultatą — prestižinius Manto namų kvapus“, — sakė K.Strolienė.

Iš M.Žilinsko galerijos M.Petruškevičius su bičiuliais išvyko į Kauno naktinį klubą „Mojo Lounge“, kur vakarėlis tęsiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.