Naujas V.Jakučinskaitės sužadėtuvių žiedas – iš širdies

Su gyvenimo draugu Vitalijumi Jenčenkovu (39 m.) iš Vietnamo grįžusi dizainerė Viktorija Jakučinskaitė (32 m.) švyti – ant jos piršto pagaliau spindi toks sužadėtuvių žiedas, kurį ji nešios ir saugos. Mat pirmasis, gyvenimo draugo įteiktas prieš šešerius metus, moteriai nepatiko.

Naujas dizainerės V.Jakučinskaitė žiedas - su dideliu smaragdu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Naujas dizainerės V.Jakučinskaitė žiedas - su dideliu smaragdu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Feb 4, 2014, 12:25 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:44 PM

Tradicinis sužadėtuvių žiedelis su deimantu, kurį Vitalijus savo moteriai įteikė prieš šešerius metus, taip ir liko gulėti dėžutėje. Prieš mėnesį žurnalui „Stilius“ Viktorija pasiguodė, kad papuošalas buvo ne tik nepatogus, bet ir nemielas.

„Nekenčiu standartinių žmonių, frazių ir daiktų. O tas žiedas toks ir yra. Noriu pati išsirinkti papuošalą, kuris visą laiką puoš mano ranką. Dabar mylimasis turi progą rasti kitą žiedą. Aš laukiu. Tegul žino!“ – tuomet kalbėdama apie gyvenimo pokyčius sakė garsi dizainerė.

Vyras išgirdo moters norą ir ilgai nelaukęs įteikė gyvenimo draugei kitą papuošalą. Per Naujuosius metus, laikrodžiui mušant vidurnaktį, jis dar kartą Viktorijai pasipiršo sostinės Rotušės aikštėje.

Puikų humoro jausmą turintis Vitalijus tą naktį mylimajai ir dviejų jųdviejų dukterų motinai įteikė naują žiedą – tiesiog susuko jį iš vielos, nuimtos nuo šampano butelio kamščio, ir paklausė, ar Viktorija bus jo žmona. Dizainerė jam ištarė lemtingąjį „taip“.

Atšventę Naujuosius sužadėtiniai, pasižadėję vienas kitam antrą kartą, išvyko į Vietnamą. Hošimino oro uoste laukdama kito skrydžio Viktorija stabtelėjo prie brangakmenių vitrinos.

„Vitrina žėrėjo įvairiausiais atspalviais. Be to, skaičiau, kad šiemet žmonių gerai energijai labai svarbūs akmenys. Svarbiausia – kad akmenį žmogus išsirinktų iš širdies, o ne pagal pavadinimą“, – sakė Viktorija.

Ji visada manė, kad gražiausias akmuo – topazas, todėl paprašė pardavėjos pasimatuoti papuošalą su šiuo akmeniu. Vos užsimovusi žiedą moteris pajuto, kad šis akmuo jai per šaltas.

Pamačiusi papuošalą su dideliu smaragdu V.Jakučinskaitė nebeabejojo – šis akmuo skirtas jai.

„Užteko Vitalijui tik pamatyti mano akis, ir žiedas buvo mano! Nereikėjo jokių žodžių! Jis tobulas! Įsivaizdavau visai kitokį sužadėtuvių žiedą, tačiau pamačiusi šį pasitikėjau savo širdimi“, – šypsojosi V.Jakučinskaitė.

Nuostabus žiedas moteriai buvo tarsi patvirtinimas, kad sprendimas priimtas. Vestuves pora ketina iškelti spalio mėnesį.

Juk ir bičiuliai, sužinoję Viktorijos svajonę, kad per vestuves skambėtų dainininkės Džordanos daina „Galbūt“, užsakys jauniesiems šios atlikėjos koncertą. Tačiau draugai iškėlė sąlygą – vestuvės turi įvykti dar šiais metais.

„Mes su Vitalijumi kartu jau daugiau nei 12 metų, auginame dvi dukteris. Norime vienas kitam pasakyti „ačiū“, pagerbti savo santykius ir pasižadėti branginti tai, ką turime.

Vienas į kitą kaip į sutuoktinį žiūrėjome jau labai seniai, bet kartais reikia pagalvoti apie prasmę, svarbą. Susižadėdami apie tai pagalvojome“, – sakė Viktorija.

Viktorija įsitikinusi, kad niekada netekėtų impulsyviai, apimta pirmosios euforijos.

„Juk tos žvaigždžių dulkės greitai nusėda. Dabar jaučiuosi tvirtai, ne vieną išbandymą su Vitalijumi išlaikėme, patikrinome vienas kitą.

Šiandien jau esame kitokie nei buvome vos susipažinę. Šiandien mūsų santykiai verti santuokos, įprasminimo“, – kalbėjo laiminga sužadėtinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.