„Maxima“ savininkas N.Numavičius ir K.Leontjeva - pora

Vienas turtingiausių Lietuvos verslininkų, pagrindinis „Vilniaus prekybos“ akcininkas Nerijus Numavičius po skyrybų su žmona Lina laiko veltui nešvaisto. Lrytas.lt gavo nuotrauką, kurioje N.Numavičius šypsosi prie savęs glausdamas Lietuvos laisvosios rinkos instituto (LLRI) vyr. ekspertę Kaetaną Leontjevą. Portalo lrytas.lt žiniomis, milijonierius vyras ir jauna moteris - pora.

Pagrindinis prekybos tinklo „Maxima“ savininkas N.Numavičius nuo visuomenės kruopščiai slepia savo gyvenimą.
Pagrindinis prekybos tinklo „Maxima“ savininkas N.Numavičius nuo visuomenės kruopščiai slepia savo gyvenimą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2014, 7:50 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:57 PM

Pagrindinis prekybos tinklo „Maxima“ savininkas N.Numavičius nuo visuomenės kruopščiai slepia savo gyvenimą. Apie savo asmeninį gyvenimą su žiniasklaida nešneka ir K.Leontjeva. Moteris anksčiau kelis metus draugavo su UAB „Eika“ plėtros direktoriumi Domu Dargiu.

N.Numavičiaus jau nebesaisto santuokos ryšiai. 2008 metų gruodžio 15 dieną teismas Nerijaus ir Linos Numavičių skyrybų bylą išnagrinėjo per dvidešimt minučių, nes šeima išsiskyrė taikiai ir, kaip teigta, dėl asmeninių priežasčių. Prieš mėnesį paaiškėjo, kad jo buvusi žmona L.Numavičienė siekia atnaujinti 2008 metais užbaigtą skyrybų bylą.

Portalas lrytas.lt tuomet rašė, kad skyrybų procesas buvo nesudėtingas, nes sutuoktiniai 2002-aisiais buvo pasirašę vedybų sutartį, kurioje nurodyta, kaip skyrybų atveju dalijamas turtas, išlaikomi vaikai.

2009 metais subyrėjus energetikos bendrovei „Leo LT“, „Vilniaus prekybos“ akcininkai iš valstybės gavo 680 mln. litų kompensaciją.

Žurnalas „Veidas“ pernai įvertino, kad N.Numavičius yra turtingiausias Lietuvos verslininkas, o jo turtas siekia apie 3,6 mlrd. litų. Jis yra pagrindinis „Vilniaus prekybos“ grupę kontroliuojantis asmuo, kuriam priklauso kontrolinis 66,13 proc. grupės akcijų paketas.

N.Numavičiaus brolis Julius Numavičius iš vieno turtingiausių Lietuvos verslininkų ir „Vilniaus prekybos“ grupės siekia prisiteisti 29,721 mln. litų turtinės žalos ir 100 tūkst. litų neturtinės žalos. Šis ginčas dėl akcijų dovanojimo sutarčių bus nagrinėjamas arbitraže.

Didžiausią Lietuvoje mažmeninės prekybos tinklą „Maxima“, vaistinių tinklą „Eurovaistinė“ bei „Ermitažą“ valdanti „Vilniaus prekybos“ grupė 2012 metais pasiekė 9,643 mlrd. litų konsoliduotas pardavimo pajamas - 8,2 proc. didesnes negu 2011 metais.

2012 metais „Vilniaus prekybos“ grupė uždirbo 226,697 mln. litų konsoliduotojo grynojo pelno, arba 12,7 proc. mažiau negu prieš metus.

2012 metų gruodžio 31 dieną „Vilniaus prekybos“ grupės turtas siekė 5,071 mlrd. litų, nuosavas kapitalas - 2,173 mlrd. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.