Verslininkė I.Marozienė ir žurnalistas V.Kvietkauskas - pora?

Valentino dieną, vasario 14-ąją, pasiklausyti Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Leonido Somovo atliekamų meilės dainų „Songs About Love” susirinko sausakimša Vilniaus Teatro arena. Tarp žinomų įsimylėjėlių akį traukė ir viena netikėta pora. Buvęs Seimo narys, TV laidų vedėjas, o dabar radijo laidas rengiantis žurnalistas Vytautas Kvietkauskas (61 m.) koncerte pasirodė su verslininke Irena Maroziene (55 m.).

V.Kvietkauskas ir I.Marozienė Vilniaus Teatro arenoje klausėsi J.Arlauskaitės-Jazzu ir L.Somovo atliekamų meilės dainų .<br>T.Bauro nuotr.
V.Kvietkauskas ir I.Marozienė Vilniaus Teatro arenoje klausėsi J.Arlauskaitės-Jazzu ir L.Somovo atliekamų meilės dainų .<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-24 06:34, atnaujinta 2018-02-16 00:17

Nors pora nesiglaustė, neburkavo ir vengė fotografų kamerų blyksčių, į koncertą atėjo ir po jo išėjo kartu, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Negana to, naujoji Valentino dienos porelė kartu atvyko ir į vakarėlį viename iš sostinės restoranų.

Pastaruoju metu Lietuvos radijuje dvi laidas („LRT aktualijų studija” ir „Sankryža”) kuriantis V.Kvietkauskas jau praėjusių metų rudenį su antrąja žmona Vilma Kvietkauskiene (51 m.) pradėjo skyrybų bylą. V.Kvietkauskienė yra vadovavusi V.Kvietkausko įkurtai Vilniaus televizijai, vėliau buvo vienos nekilnojamojo turto bendrovės direktorė. Moteris taip pat yra kandidatavusi į Seimą.

Kalbama, kad V. ir V.Kvietkauskai skirtingais keliais pasuko abipusiu susitarimu ir yra aptarę turto dalybų klausimą. Pora turi du vaikus – dukrą Ievą Mariją ir sūnų Vytautą Paulių.

Dažna sostinės aukštuomenės vakarėlių viešnia I.Marozienė su vyru Vaidotu oficialiai išsiskyrė 2009 m. Kalbama, kad prieš tai moteris, neapsikentusi nuolatinio sutuoktinio lakstymo paskui trumpesnius sijonus, iškėlė sąlygą – turi būti pasirašyta vedybų sutartis. Joje vyras lengva ranka pasižadėjo nebelaužyti santuokinės ištikimybės.

Kai V.Marozas dar sykį pasidavė pagundoms, moteris nusprendė skirtis. Anuomet milijonierius V.Marozas pagal vedybų sutarties sąlygas neteko didžiosios dalies turto.

Apie žavią, stilingą ir elegantišką I.Marozienę dažnai sukiojasi įvairūs gerbėjai, tačiau į ilgesnes draugystes moteris, regis, nesileidžia.

O štai buvęs moters sutuoktinis V.Marozas ryžosi antrą kartą sumainyti aukso žiedus. Pernai jis vedė mylimąją Vaivą Papečkienę (36 m.). Pora iki tuoktuvių draugavo ne vienus metus, o 2011-aisiais susilaukė sūnaus Vytauto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.