S.Jasevičiūtė prieš šunų parodas perka naujus rūbus

„Abiejuose pavadėlio galuose turi būti gražu – ir šuo, ir vedlė“, – tvirtina radijo laidų vedėja, taksų veislės šunų augintoja Skaiva Jasevičiūtė (31 m.).

S.Jasevičūtė džiaugiasi savo augintinio sėkme ir tiki, kad pergalėms įtakos turi ir jos pačios išvaizda.<br>I.Skliutaitės nuotr.
S.Jasevičūtė džiaugiasi savo augintinio sėkme ir tiki, kad pergalėms įtakos turi ir jos pačios išvaizda.<br>I.Skliutaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 11, 2014, 7:05 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:09 PM

Prieš šunų parodas moteris kaskart atsakingai rūpinasi ne tik savo keturkojų kailiu. Ne mažiau svarbu ir tai, kaip atrodo ji pati.

Su trimis ar keturiais taksais dažnoje keturkojų parodoje pasirodanti S.Jasevičiūtė – išskirtinė šunų vedlė.

Ji kaskart plačiai šypsosi ir nevengia ryškių spalvų, figūros linkius pabrėžiančių drabužių, gilių iškirpčių.

Neretai moteris į parodos ringą su šunimi, pririštu pavadėliu, išeina vilkėdama dailų kelnių ar sijono kostiumėlį.

„Daugelis šunų šeimininkų į parodas atveža išgražintus, išpuoštus augintinius, o savo išvaizdai neteikia jokio dėmesio. Man kiekviena paroda yra šventė, todėl mėgstu pasipuošti ir jaustis pakiliai“, – kalbėjo S.Jasevičiūtė.

Moteris tvirtino, jog nemažai kostiumėlių ar kitų drabužių ji siuvosi specialiai šunų parodoms. Skaivai ypač patinka raudonos spalvos eilutės.

Ne pirmus metus dalyvaudama šunų parodose moteris į švarkelį įsisega rankų darbo segę su mylimo šuns Versalio nuotrauka. Šį papuošalą Skaiva vadina talismanu, kuris jai ir jos keturkojams lemia sėkmę. Parodose moters kaklą nuolat puošia ir auksinė grandinėlė su takso formos pakabučiu.

Laidų vedėja gyvenimo be taksų, nuolatinio jų dalyvavimo parodose ir pergalių neįsivaizduoja.

Daugelis jos augintinių parodose laurus skina vieną po kito. Trejų metų gražuolis Rišelis – 11 šalių čempionas, Paris pasižymėjęs septynių šalių parodose. Ne vieną titulą turi ir Versalis.

Kiti moters šunys įvairiose parodose nuolat pakliūva į gražiausių šunų dešimtukus.

Pirmąjį taksą Skaiva įsigijo būdama aštuonerių metų. Nuo to laiko nebuvo periodo, kad ji neaugintų takso.

Šiuo metu S.Jasevičiūtė rūpinasi devyniais taksais, nors po jos namus bėgioja trys keturkojai. Tarp jų ir naujas Skaivos augintis – taksas Paskalis, kuriam vos keturi mėnesiai.

„Vienuose namuose laikyti daugiau nei tris šunis būtų sudėtinga, todėl kiti taksai gyvena mano artimųjų namuose“, – sakė šunų augintoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.