M.Petruškevičiaus 30-metis: prabangioje vietoje su bičiuliais

Kur švęsti savo 30-ies metų jubiliejų stilistas Mantas Petruškevičius ilgai nesvarstė. Penkerius metus iš eilės savo gimtadienius vyras mini sostinės senamiestyje esančiame viešbutyje ir restorane „Stikliai“. Šie metai – ne išimtis. Artimiausi Manto draugai kovo 29-osios vakarą rinkosi būtent ten, kur stilistas jaučiasi tarsi namuose.

M.Petruškevičius ir L.Pinkevičius.<br>T.Bauro nuotr.
M.Petruškevičius ir L.Pinkevičius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 29, 2014, 8:24 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:34 AM

Per M.Petruškevičiaus jubiliejų „Stikliai“ skendėjo gėlėse – baltose lelijose ir rožėse. Jubiliejaus proga stilistas pasipuošė mados namų „Cantas“ smokingu ir „Givenchy“ batais.

Manto bičiuliai vakarienės susėdo po skliautiniu stikliniu stogu, iš visų pusių apsuptu gyvomis gėlėmis. Čia jiems buvo patiekta penkių patiekalų vakarienė – jūrų gėrybės, kurias paruošė virtuvės vadovas Linas Bražinskas, kartu su virėju iš Prancūzijos. Vakaro metu svečiai vaišinosi prancūzišku šampanu ir klausėsi fortepijonu atliekamų melodijų. Stilisto pasveikinti atvyko draugai iš Danijos ir Italijos.

„Ši vieta man simboliška ir labai brangi. Dievinu klasiką, elegantišką aplinką. Man patinka čia leisti vakarus ir švęsti gimtadienius“, – kalbėjo M.Petruškevičius. Būtent „Stikliuose“ buvo pristatyta ir pirmoji M.Petruškevičiaus kolekcija, kai jam tebuvo aštuoniolika metų. Tuomet jis pats kreipėsi į vieną bendraturčių Aleksandrą Ciupijų, kad jis leistų surengti pristatymą prašmatniame, klasikinio interjero viešbutyje.

Mantas tikino, kad gyvena šia diena, todėl sulaukęs trisdešimties jokių pažadų sau dalyti neketina. Tikslų taip pat neužsibrėžė. Stilistas sako, jog žmogus turi gyventi laisvėje, nevalia savęs riboti įsipareigojimais.

„Kaip jautiesi tą akimirką, taip ir elgiesi. Aš viską turiu, man nieko netrūksta. Nesu materialus berniukas, tačiau prabangą dievinu. Kaip kažkada yra sakiusi muzikos karalienė Edith Piaf, linkiu sau tik meilės, gražių ir paprastų dalykų.

Viena moteris visai neseniai pasakė: „Mantai, jūs bendraujate lyg keturiasdešimties, nors, žinoma, taip neatrodote.“ Nesistebiu dėlto, nes dauguma mano pažįstamų, su kuriais daug bendrauju, už mane vyresni. Dėkoju jiems, kad turėjau ir turiu galimybę iš jų mokytis“, – portalui lrytas.lt sakė M.Petruškevičius.

Po ramios ir jaukios gimtadienio dalies restorane Mantas su draugais linksmybes tęsė neseniai duris atvėrusiame sostinės naktiniame klube „Mojo Lounge“. Svarbiems asmenims skirtoje „Moët & Chandon“ ložėje jubiliatą sveikino ir naktinio klubo lankytojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.