Buvęs „bavaras“ J.Liesis: „Negaliu gyventi be sekso“

„Nežinau, kuo aš suvilioju moteris. Manau, aš jas myliu labiau negu jos mane. Grožis mane kausto. Prisipažinsiu, kažkada gyvenime pabandžiau seksą ir negaliu be jo!“ – prisipažįsta laidos „Viskas bus gerai“ svečias Juozas Liesis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-02 12:30, atnaujinta 2018-02-14 22:44

„Tas kriminalinis pasaulis atrodo tamsus, kai apie jį nežinai, kai žinai – kruvinas. Kai žiūriu tas nuotraukas, filmuotą medžiagą – matau sugriautus gyvenimus. Stengiuosi nesitapatinti su tuo, ką matau, visgi tai mūsų gyvenimo dalis, kuri turi visokių spalvų. Prisipažinsiu, kartais aš žliumbiu, kai darau interviu“, – savo darbo kasdienybę kriminalinėje laidoje „Nusikaltimas ir bausmė“ atskleidžia J.Liesis.

Buvęs grupės „Bavarija“ narys prasitars, kad jam yra tekę matyti K.Krivicko karatė diržą ir dabar jam net pavydi, nes pats kažkada yra lankęs šios kovos menus.

„Apsisaugoti nuo nusikaltimo neįmanoma, taip pat kaip ir nuo meilės“, – merkdamas akį laidos „Viskas bus gerai“ vedėjas tikina J.Liesis.

Juozas prisipažins, kad jis paprastas žmogus: „Man svarbu žodžiai, pinigai ir scena. Esu praktiškai panaudojamas žmogus. Mėgstu taškyti pinigus, mėgstu saulę ir kitus paprastus dalykus“.

Kodėl Deivydui Zvonkui visada pasisekdavo pirmam nukabinti visas paneles? Ar tiesa, kad J.Liesiui vis dar neužgijo žaizda po skyrybų su Egle Skrolyte? Ir kokie nepilnavertiškumo kompleksai ankščiau kankino J.Liesį? Pikantiški ir intriguojantys atsakymai laidoje „Viskas bus gerai“ – jau balandžio 8 dieną per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laidos „Viskas bus gerai“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.