Gimtadienį švenčianti Ž.Balčiūnaitė labiausiai trokšta sveikatos

Kai kada gimtadienio linkėjimas sveikatos neatrodo nuobodus ir neišradingas. Būtent šiandien to labiausiai reikia ilgų nuotolių bėgikei, nacionalinei čempionei ir rekordininkei Živilei Balčiūnaitei. Savo 35-erių metų gimtadienį ji pasitiko karščiuodama lovoje.

Nors ir serganti, Živilė optimizmo nepraranda, o gimtadienį atšvęs vėliau.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Nors ir serganti, Živilė optimizmo nepraranda, o gimtadienį atšvęs vėliau.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2014, 5:28 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:51 PM

Kas ją galėtų pradžiuginti?

„Materialūs dalykai man nerūpi. Ne tik šiandien, visuomet per šventes prašau, kad man būtų palinkima sveikatos – juk sportuojant visuomet yra galimybė patirti traumą“, - sakė Živilė.

O šiems metams ji turi didelių planų – rugpjūtį Ciuriche vyksiančiame Europos čempionate ji trokšta pasirodyti kuo puikiausiai.

Treniruočių paprastai ji nepraleidžia net ir šventinę dieną, tik štai šįryt bėgimo teko atsisakyti, nes sportininkė labai blogai jautėsi. Jai draugiją palaiko ir apsirgusi dvejų su puse metų dukra Emilija.

Živilė spėja, kad abi apsikrėtė savaitgalį pasisvečiavusios draugų vaikų šventėje.

Tad dabar jai svarbiausia pasveikti – nerūpi net vakare numatytas ir jau atšauktas brangių draugų susiėjimas. Bėgantys metai Živilei širdies per daug nedrasko, tik atkreipė dėmesį, kad atsigauti po varžybų reikia daugiau laiko. Pasak jos, jaunatviškumo, moteriško žavesio ir noro šėlti žmogus, jei tik panori,  su metais nepraranda - svarbu, kad jam širdyje nebūtų sutema.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.