Į Lietuvą grįžusi gražuolė V.Macijauskienė papuošė madų šou

Kaip ir kasmet, taip ir šiais metais krepšininko Arvydo Macijausko šeima - žmona Viktorija su vaikais Laurynu ir Gabriele iš Floridos sugrįžo į Lietuvą. Gražuolė Viktorija puikiai sutaria su kitų krepšininkų žmonomis, todėl antradienio vakarą leido laiką su jomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-23 17:29, atnaujinta 2018-02-14 12:21

Roberto Javtoko žmona Vilma Javtokienė, Martyno Pociaus žmona Viktorija Pocienė ir Dariaus Songailos mylimoji Gintarė Sabeckaitė menų fabrike „Loftas“ pristatė debiutinę prekės ženklo „V.Desire“ kolekciją.

V.Macijauskienė seniai pažįsta Roberto Javtoko žmoną Vilmą, todėl pasižiūrėti, kaip podiumu žingsniuoja bičiulė – visada malonu. Panašu, kad visą šaltąjį sezoną nesimačiusios moterys turės ką pasišnekėti pasibaigus renginiui.

Po pusmečio į Lietuvą grįžusi Viktorija atrodo žavingai. Moteris iš visų išsiskiria įdegusia kūno oda ir egzotiškais bruožais - rudomis akimis ir tamsiais, ilgais plaukais. Ji - neabejotinai viena gražiausių šalies dailiosios lyties atstovių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.